Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
10 TAULANT SHPK 51 39,952,341 50 39,175,341 26,999,551

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i II: Studim projektim per objektin: Ndertimi i shkolles 9-vjecare Mangull. (Programi i Rindërtimit) 777,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi TAULANT SHPK 690,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Projektim i objektit: Sistemim asfaltim rruge te brendshme fshati Reç i Ri 455,953 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 382,650.00
Qeverisja Vendore Tiranë Konsulencë - Ekspertizë për vlerësimin e objekteve të dëmtuara nga tërmeti, Shkolla e mesme profesionale “Asim Vokshi” 2,375,000 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK
Qeverisja Vendore Tiranë Konsulencë - Ekspertizë për vlerësimin e objekteve të dëmtuara nga tërmeti, Shkolla 9 –vjecare “Emin Duraku” 4,750,000 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK
Qeverisja Vendore Tiranë Konsulencë - Ekspertizë për vlerësimin e objekteve të dëmtuara nga tërmeti “Shkolla 9-vjecare “Mangull” 1,000,000 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK
Qeverisja Vendore Vorë Loti 6 Kolaudim i punimeve per objektet Sistemim, Asfaltimi Rrugeve Rilindja, segmenti 1 dhe 2, Fshati Marqinet 2, BashkiaVore dhe Sistemim, Asfaltim Rruga Mojre dhe Fioret Gjec Koder, Njesia Administrative Preze, Bashkia Vore. 59,526 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 49,531.00
Qeverisja Vendore Vorë Kolaudim i punimeve per objektin Shtese KUZ i Rruges 1 Qershori, Njesia Administrative Berxull, Domje, Bashkia Vore. 21,127 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 17,723.00 
Qeverisja Vendore Belsh Mbikqyrje projekti Linja kryesore per furnizimin me uje dhe rrjetin shperndares i ujesjellesit per qytetin e Belshit 3,070,850 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 2935052.157
Qeverisja Vendore Tiranë “Shtesë kontrate për Mbikqyrje punimesh për objektin: “Ndërtim palestër “Shkolla e Mesme e Bashkuar Farkë” 85,570 Lidhur Kontrata +Shtesë TAULANT SHPK 85,000.00 
Qeverisja Vendore Shkodër Kolaudim i punimeve per objektet: Sistemim asfaltim dhe Rikonstruksion rrugë në NJ.A. [Ndërtim trotuari dhe Sistemim kanali Gomsiqe] Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 500.00
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Dhjete Mbikqyrje e punimeve per objektin: Rikonstruksion Rruge Velipoje Plazh Loti i I-re 499,883 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 440,959.00
Qeverisja Vendore Durrës Mbikqyrje Rehabilitimi i shetitores tek shkembi i Kavajes 2,889,254 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 2,493,467.00
Qeverisja Vendore Vorë Loti 1: “Kolaudim i punimeve për objektin “Rikualifikim Urban I hapsirave publike dhe restaurim fasadash të pallateve të qytetit Vorë, BashkiaVorë”. 136,510 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 113,337
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Katert Mbikqyrje Mbikqyrje e punimeve per objektin: Rikonstruksion Rruga "Zef Kakarriqi". 141,112 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 117,843.00
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Njembedhjete Mbikqyrje e punimeve per objektin: Rikonstruksion Rruge Velipoje Plazh Loti i II-te 674,847 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 599,347.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Hartim projektesh Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 620,000
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i dytë: Mbikqyrja e punimeve për objektin:Rikonstruksioni i shkollës Sabaudin Gabrani 1 768,908 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 621,404.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i parë: Mbikqyrja e punimeve për objektin:Rikonstruksioni i shkollës së mesme të bashkuar Ymer Lala, Surrel" 710,405 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 576,849.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i katërt: Mbikqyrja e punimeve për objektin: Përmirësim furnizimi me ujë në rrugën ”Thoma Koxhaj” 932,815 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 856,971.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i V-të: Studim projektim, për objektin: ”Ndërtim i shkollës 9 - vjecare Arbanë” 2,412,527 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 2,410,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve per objektin : ‘’Rehabilitimi dhe Instalimi i Sistemit te Ngrohjes se Shkolles 9-vjecare ‘’Mihal Grameno” 726,709 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 605565.8
Qeverisja Vendore Durrës Mbikqyrje Rikualifikim kuartalla l.18 264,048 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 204,989.00
Qeverisja Vendore Shkodër Projektim Rikonstruksion Rrugë Qytet Grupi i II-të 806,782 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 701,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i dytë: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: ”Ndërtim palestre ”Shkolla e Mesme e Bashkuar Farkë” 506,378 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 430,000.00
Qeverisja Vendore Vlorë Kolaudimi i rikonstruksionit te shkolles Ali Demi 69,831 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 13,000
Qeverisja Vendore Elbasan Mbikqyrja e punimeve: "Rikualifikimi urban i Parkut Qendror Rinia" 2,866,666 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 2,262,714.00
Qeverisja Vendore Tiranë Studim dhe Projektim i ndërtimit Shesh Parkimi tek Diga e Liqenit 809,167 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 780,500.00
Qeverisja Vendore Tiranë Studim dhe Projektim i ndërtimit Shesh Parkimi tek rruga Sabaudin Gabrani 1,200,000 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 1,140,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Studim dhe Projektim i ndërtimit Shesh Parkimi tek Avni Rustemi 270,000 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 260,500.00
Qeverisja Vendore Shkodër Studim projektim për objektin:” Rikonstruksion rruga "Memorandumi I Greçes”. 289,997 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 289,900.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data