Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
13 LEKA -2007 SHPK 47 188,823,080 47 188,823,080 173,502,034

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Shkodër Sherbimi i pastrimit te Njesive Administrative Velipoje, Dajc 6,749,083 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 6,749,083.00
Qeverisja Vendore Shkodër Sherbimi i pastrimit te Njesive Administrative Guri I Zi,Berdice dhe Ana e Malit 3,408,866 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 3,408,200.00
Qeverisja Vendore Lezhë Blerje Artikuj Ushqimor Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 778,900
Qeverisja Vendore Shkodër Sherbimi i pastrimit te Njesive Administrative Velipoje, Dajc 1,033,490 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 1,012,346.00
Qeverisja Vendore Përmet Blerje kazan për grumbullimin e mbetjeve urbane Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 558,900
Qeverisja Vendore Pukë Blerje kontenjer per mbetjet urbane , Bashkia Puke sipas preventivit Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 289,000
Qeverisja Vendore Pukë Blerje kontenjer per mbetjet urbane , Bashkia Puke sipas preventivit Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 238,000
Qeverisja Vendore Krujë Blerje kontenjere metalike per Bashkine Kruje 3,444,600 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 3,330,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Sherbimi i pastrimit te Njesive Administrative Velipoje, Dajc 9,188,764 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 9,163,373.00
Qeverisja Vendore Lezhë Per sherbimin e larjes se rrugeve ne qytetin e Lezhes dhe Shengjinit per 46 dite, ( 16 korrik- 31 gusht ) Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 398,000
Qeverisja Vendore Lezhë Furnizim me artikuj ushqimore per kopshte, konvikte dhe cerdhe te bashkise Lezhe 15,476,608 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 15,343,999.00
Qeverisja Vendore Lezhë Blerje artikuj ushqimor 905,000 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 899,240.00
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i IV-te“Shërbimi i pastrimit te Njesive Administrative Velipoje, Dajc“ 8,770,029 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 8,770,029.00
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje kontenierësh, Bashkia Kurbin. 1,250,000 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 1,199,000.00
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje zjarrfikese, Bashkia Kurbin 8,166,667 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 8,100,000.00
Qeverisja Vendore Lezhë Blerje artikuj ushqimor 225,000 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 224,300.00
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje Ushqimesh për Çerdhen, Bashkia Kurbin. Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 659,800
Qeverisja Vendore Mat Blerje konteniere pastrimi 830,000 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 809,000.00
Qeverisja Vendore Krujë Blerje kosha pastrimi per Bashkine Kruje Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 759,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i VI-te“Shërbimi i pastrimit te Njesive Administrative Velipoje, Dajc“. 974,400 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 974,400.00
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje pajisjesh per mirembajtjen e fushave te aktiviteve sportive (korrese bari, pajisje ujitjeje,dum dum, rrulues etj). 1,950,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate LEKA -2007 SHPK 1,930,000.00
Qeverisja Vendore Lezhë Furnizim me artikuj ushqimore për Konviktin e Shkolles të Mesme, Çerdhe e Kopshte. 5,384,830 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK
Qeverisja Vendore Divjakë Blerje Kosha Mbeturinash Plastik 2,000,000 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 1,898,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje mjet transporti 1,830,000 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 1,790,000.00
Qeverisja Vendore Lezhë Blerje Artikuj Ushqimor 750,000 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 728,900
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje kontenieresh, Bashkia Kurbin. 1,500,000 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 1,476,000.00
Qeverisja Vendore Has Blerje Kamion Teknologjik për mbetjet, Kontejnerë 1100 litra , Aksesorë Kontejnerësh 2,500,000 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 2,470,000.00
Qeverisja Vendore Mat Blerje kontenjere pastrimi 886,500 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 856,500.00
Qeverisja Vendore Lezhë Grumbullimi, transporti, i mbetjeve urbane, selektimi i mbetjeve të riciklueshme, depozitimi i mbetjeve të pariciklueshme ne landfill në Zonën Balldre, Kallmet, Dajç, Blinisht dhe Ungrej (Zona e III-të) e bashkisë Lezhë 50,563,304 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 43,886,440.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Blerje Kontenier 2,500,000 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 2,340,000.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data