Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
11 ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 45 2,108,874,701 44 2,062,043,304 1,936,246,797

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Devoll Sherbimi i pastrimit ne Bashkine Devoll ”Kontrate Shtese” 4,999,227 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 4,944,228.00
Qeverisja Vendore Dibër “Mirembajtja dimerore e rrugeve dhe mirembajtjen e rrugeve te zakonshme”, Bashkia Diber 2020. 7,451,800 Njoftuar Fituesi ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 7,329,000.00
Qeverisja Vendore Sarandë Pastrimi i qytetit dhe largimi i mbetjeve 55,705,870 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 48466088.05
Qeverisja Vendore Shkodër “ Sherbimi i Pastrimit Qytetit Zona Veriore B“ 15,227,152 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 14.607.335
Qeverisja Vendore Shkodër “ Sherbimi i Pastrimit Qytetit Zona Jugore A“ 19,015,351 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 18,255,755.00
Qeverisja Vendore Shkodër Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Shërbimi i pastrimit per Bashkine Shkoder Zona Lindore Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK
Qeverisja Vendore Shkodër Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Shërbimi i pastrimit per Bashkine Shkoder Zona Lindore Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK
Qeverisja Vendore Shkodër Sherbimi i pastrimit per Bashkine Shkoder Zona Lindore 60,398,136 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 48,257,718.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Permiresim i banesave ekzistuese per komunitete te varfera dhe te pafavorizuara (Rikonstruksion) 27,253,495 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 26,891,566.00
Qeverisja Vendore Kavajë SHËRBIMI I PASTRIMIT TË NJËSISË ADMINISTRATIVE GOLEM 255,581,960 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 254,527,782.00
Qeverisja Vendore Dibër Rikonstruksion dhe mirëmbajtje e kanaleve ujitëse, Bashkia Dibër 7,492,066 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 7050922.22
Qeverisja Vendore Shkodër Sherbimi i Pastrimit Qytetit Zona Veriore B 18,652,476 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 15337149.52
Qeverisja Vendore Shkodër Sherbimi i Pastrimit Qytetit Zona Jugore A 22,120,547 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 18134552.52
Qeverisja Vendore Shkodër Sherbimi i Pastrimit Qytetit Zona Veriore B 14,974,044 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 9,371,209.00
Qeverisja Vendore Shkodër Sherbimi i Pastrimit Qytetit Zona Jugore A 19,063,108 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 12491014.99
Qeverisja Vendore Shkodër Sherbimi i Pastrimit Qytetit Zona Veriore B 9,528,481 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 6714350.84
Qeverisja Vendore Lezhë SISTEMIM, ASFALTIM I RRUGES Tale 1-Alk-Tale 2 53,717,588 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 44,013,384.00
Qeverisja Vendore Devoll Ndertimi i Depos Ujesjellesi Fshati Areze 2,998,998 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 2416668.7
Qeverisja Vendore Devoll Loti 7: Blerje Kamioncine për Pyjet 1,416,667 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 1,416,000.00
Qeverisja Vendore Devoll Loti 6: Blerje Rimorkiator për Shërbimet Publike 1,666,667 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 1,666,000.00
Qeverisja Vendore Devoll Loti 5: Blerje Kamionçinë për Shërbimet Publike 1,416,667 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 1,416,000.00
Qeverisja Vendore Devoll Loti 3: Blerje Automjet për Administratën 1,666,667 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 1,666,000.00
Qeverisja Vendore Devoll Loti 2: Blerje Kamion me tre Akse 4,166,667 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 4,166,000.00
Qeverisja Vendore Devoll Loti 1: Blerje Fadrome për Shërbimet Publike 4,166,667 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 4,166,000.00
Qeverisja Vendore Devoll Loti 4: Blerje Automjet për Policinë Bashkiake 1,416,667 Njoftuar Fituesi ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 1,416,000.00
Qeverisja Vendore Devoll Loti 8: Blerje Makine me Kosh 2,083,334 Njoftuar Fituesi ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 2,080,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbimi i Pastrimit të Zonës Tirana III 494,683,652 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 473,765,974.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbimi i Pastrimit të Zonës Tirana III 46,831,397 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 46650843.3333333
Qeverisja Vendore Librazhd Shtesë kontrate: "Shërbimi i Pastrimit të Bashkisë Librazhd" 5,396,610 Lidhur Kontrata +Shtesë ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 5,396,610.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesë kontrate: "Pastrimi i pjesës Perëndimore - 3 të Qytetit të Tiranës" 34,628,118 Lidhur Kontrata +Shtesë ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 34,614,660.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data