Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
61 3534 31,798 191,499,085,407 24,108 150,995,132,449 130,894,682,654

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje artikuj te ndryshem ushqimor 1,848,650 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Mobilim për (Shkollën -9 vjeçare"Vllazërimi" Zyrat e lagjes 2 Kamez) 6,784,500 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Riparim i asfaltit te demtuar ne rruget e qytetit per punime te sha Ujesjelles Kanalizime Elbasan 2,052,109 Njoftuar Fituesi Ergi SHPK 2,016,900.00
Qeverisja Vendore Devoll Materiale per Lyerje 1,665,300 Lidhur Kontrata DEUTSCHCOLOR 1,216,900.00
Qeverisja Vendore Tiranë Gjenerator 4,895,000 Lidhur Kontrata ITE.GrupSHPK 4,400,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rindertimi i 14 objekteve Arsimore ne Bashkine e Tiranes. (Programi i Rindërtimit) 3,711,884,202 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Uniforma dhe veshje te tjera speciale per Policine Bashkiake 13,333,300 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Permiresim i banesave ekzistuese per komunitete te varfera dhe te pafavorizuara 14,620,694 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë SHËRBIMI I MIRËMBAJTJES SË GJELBËRIMIT 77,418,410 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Berat BLERJE SHTRETËRISH PËR KOPËSHTET NË QYTETIN E BERATIT 2,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale elektrike dhe mekanike 3,600,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje uniforma dhe veshje të tjera speciale 5,535,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje preparate për dezinfektim 8,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Marrje me qera mjete transporti 3,736,932 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Sarandë Blerje karburanti per nevoja te Shoqerise 6,000,000 Lidhur Kontrata A&T
Qeverisja Vendore Durrës Blerje reagente pajisje laboratori dhe impianti 9,906,843 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 9,733,890.00
Qeverisja Vendore Has Ndertim Rruge Malore Qender Fshati Gjinaj- Stanet, Bjeshka Gjinaj & Rikonstruksion Rruges Gjinaj-Pusi Thate 9,500,000 Lidhur Kontrata HAZIRI SHPK 9,450,000.00
Qeverisja Vendore Kukës Blerje ushqimesh per konviktin 20 deshmoret 3,000,000 Lidhur Kontrata KADRA SHPK 2,848,510.00
Qeverisja Vendore Kavajë BLERJE DHE ZËVENDËSIM I POMPAVE EKZISTUESE TË UJRAVE TË ZEZA NË GOLEM-KAVAJË 29,967,200 Lidhur Kontrata Ed Konstruksion SHPK 29700003.27
Qeverisja Vendore Lezhë FURNIZIMIN ME ARTIKUJ USHQIMOR PER KOPSHTE, KONVIKTIN DHE ÇERDHEN NE ADMINISTRIM TE BASHKISE LEZHE 14,499,343 Lidhur Kontrata LEON Group 13,992,642.00
Qeverisja Vendore Pogradec Loti IV "Mbikqyrje e objektit "Sistemim asfaltim rrugesh blloku i banimit te Rruga e Kabashit" 301,944 Lidhur Kontrata EDIFAT 281120.15
Qeverisja Vendore Patos Rikonstruksion i zyrave mbeshtetese dhe sistemim i hapesirave ne territorin e godines se Bashkise Patos 7,295,332 Njoftuar Fituesi Kola Invest SHPK 6,700,043.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje materiale inerte 3,938,817 Lidhur Kontrata 2AF ALBANIA GROUP SHPK 3,871,180.00
Qeverisja Vendore Himarë Rikonstruksioni i kopeshteve 4,164,160 Lidhur Kontrata J O G I 3,911,660.00
Qeverisja Vendore Shijak Blerje pjese kembimi per mjetet e bashkise 5,042,600 Njoftuar Fituesi KIDA-TRANS SHPK - VELLEZERIT HYSA SHPK 4,823,200.00
Qeverisja Vendore Sarandë Blerje lodra per kende lojrash ne Lagjen Nr.4 dhe ne Lagjet e tjera te Sarandes 2,083,333 Njoftuar Fituesi LUAR Bros 2,050,200.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Rikonstruksion i shkolles Naraç 10,108,182 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Ndertim i ujesjellesit Bajze, Bashkia Malesi e Madhe 322,871,752 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Projekt per vendosje matesash ne pallatet me kollone te brendshme, Loti II, Qyteti i Durresit 36,523,313 Lidhur Kontrata ARKONSTUDIO & LIGUS 32205832.75
Qeverisja Vendore Lezhë Mirembajtja, Sistemimi dhe Asfaltimi Rrugeve Rurale (rruge komunale) 255,465,090 Lidhur Kontrata PEPA GROUP 252,515,250.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data