Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
64 3854 34,944 259,695,573,658 26,191 206,400,200,352 169,317,280,535

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Maliq Blerje materiale per mirëmbajtje rruge,çakell,kripe,tubo 3,115,500 Njoftuar Fituesi “ FAVINA”shpk 3,080,850
Qeverisja Vendore Kolonjë Blerje materiale ndërtimi për nevojat e Bashkisë Kolonjë viti 2021. 1,999,730 Njoftuar Fituesi Argert Cenko 1,795,850
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 2 Produkte ushqimore dhe fruta perime 3,687,546 Njoftuar Fituesi M.C.CATERING SHPK 3,096,618
Qeverisja Vendore Libohovë Blerje materiale ndertimi 3,797,500 Njoftuar Fituesi EUROBETON SHPK 3,777,586
Qeverisja Vendore Kolonjë Blerje materiale për mirëmbajtjen e ndiçimit rrugor , arsimin parashkollor dhe parauniversitar viti 2021. 1,666,000 Njoftuar Fituesi A.91 1,559,450
Qeverisja Vendore Tiranë Shpenzime për mirëmbajtjen e objekteve specifike 4,159,583 Njoftuar Fituesi FUSHA SHPK 3.975.850
Qeverisja Vendore Librazhd Mirembajtje rrjeti i ndricimit + blerje materiale te ndryshme per elektrike, hidraulike, shpenzime per mirembajtjen , funksionimin e pajisjeve te zyres dhe pajisjeve speciale 1,757,514 Njoftuar Fituesi ERVIN LUZI 1 747 987
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Sistemim asfaltim rruga Gril 5,000,000 Njoftuar Fituesi NIKA SHPK 4,901,156
Qeverisja Vendore Shkodër Sherbim me roje sigurie 23,204,803 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Riforcim godinë banimi rruga “Varoshi” nr.43, rruga “Kristo Sotiri” nr.55, rruga “Horizonti” nr.7, kod GIS 26082, 19070, 19056 (Programi i Rindertimit) 59,968,150 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Riforcim godine banimi 12 kate mbi tokë dhe një kat nentokë, rruga “Abdyl Ypi” nr.3, kod GIS 46 (Programi i Rindertimit) 222,570,664 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Riforcim godine banimi 12-13 kate mbi tokë dhe një kat nëntokë, rruga “Jahja Ballhysa” nr.6, kod GIS 3092 (Programi i Rindertimit ) 247,212,772 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Riforcim godine banimi 10-11 kate mbi tokë dhe një kat nëntokë, Rruga “Neki Libohova” nr.15, Rruga “Abaz Celkupa” nr.26, kod GIS 24907, 24923 89,574,400 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Riforcim godine banimi 12 kate mbi tokë dhe një kat nëntokë, rruga “Neki Libohova” nr.70 kod GIS 5061, 5063 204,438,060 Shpallur Procedura
Drejtoria e Pergjithshme e Policise se Shtetit Rikonstruksion i objekteve të ish Repartit RENEA për akomodimin e Drejtorisë së Forcave të Posaçme Operacionale 260,060,201 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Memaliaj Ndërtimi i Ujësjellësit Rajonal për Fshatrat Vasjar, Iliras, Qesarat, Anë Vjosë, Toç, Lulëzim, Zhulaj, Krahës dhe Qytetin Memaliaj 410,176,390 Njoftuar Fituesi “KEG” SHPK & “ED KONSTRUKSION” SHPK 410,174,927
Qeverisja Vendore Belsh “Blerje karburanti për vitin 2021” 6,400,000 Njoftuar Fituesi M-MALAJ OIL 6,400,000
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Blerje materiale pastrimi 1,500,000 Njoftuar Fituesi Xhovan Gjini 1,491,600
Qeverisja Vendore Pogradec Hartimin plani, Mbarshtim dhe menaxhimi ekonomia pyjore Bishnice, pjesa ekonomike Talle dhe ekonomia kullusore "Guri Top Gjemth" 5,075,663 Njoftuar Fituesi JOKLEN&CO 5,066,547
Qeverisja Vendore Maliq Blerje ndriçuesa me krahë LED 1,659,020 Njoftuar Fituesi SARK SHPK 1,494,000
Qeverisja Vendore Bulqizë Materiale pastrim gjelberimi dhe materiale rrugësh, trotuaresh 984,000 Njoftuar Fituesi Dritan Xheka 980,000
Qeverisja Vendore Maliq Blerje materiale për ndriçim elektrike 1,662,793 Njoftuar Fituesi SARK SHPK 1,463,156
Qeverisja Vendore Gramsh Mbikqyrje e punimeve në objektin : “Meremtim kanale kulluese e mbrojtje nga përmbytjet ( grup banesash, fshati Pishaj) Gramsh”. 12,445 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gramsh Mbikqyrje e punimeve në objektin : “Meremtim kanale kulluese e mbrojtje nga përmbytjet ( Përroi i Agjencisë)” . 14,336 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gramsh Mbikqyrje e punimeve në objektin : Sistemim asfaltim lagja “ish – Reparti Ushtarak”, Gramsh. 296,489 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gramsh Mbikqyrje e punimeve në objektin : “Ndërtimi linje ujësjellësi fshati Skenderbegas si dhe linja e ujësjellësit lagja Koçaj e Fshat Gramsh”. 440,833 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gramsh Mbikqyrje e punimeve në objektin : “Rikonstruksion i rrugës automobilistike Skenderbegas, Loti II”. 803,055 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gramsh Mbikqyrje e punimeve per objektin “Sistemim asfaltim rruga Llapushaj, Gramsh” 803,055 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Roskovec "Blerje materjale për ndriçimin rrugorë ,për Ndërmarrjen e Shërbimeve të Mirmbajtjesë". 1,666,650 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje materiale ndihmëse për qendrën "Harmonia" 172,350 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data