Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
64 3854 34,944 259,695,573,658 26,187 206,173,388,926 169,094,676,895

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje dru zjarri 2,080,000 Njoftuar Fituesi Gjergj Buça 2,080,000
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Te tjera materiale elektrike 2,500,000 Njoftuar Fituesi ”Pellumb Gjeçaj” 2,217,772
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje karburanti për automjetet për nevoja të Tirana DC sha 4,166,666 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Këlcyrë “Sistemim asfaltim i rrugës Ura e Mbrezhanit – Malshovë” 58,333,333 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Asfalto beton 39,733,600 Njoftuar Fituesi BI-SERVIS 31,778,872
Qeverisja Vendore Fier Rehabilitimi i pjesës jugore të unazës Skënderbej 20,823,184 Njoftuar Fituesi “MODESTE” shpk 14,646,191
Qeverisja Vendore Peqin Ndertim rrjeti i ujesjellesit te fshatit Bicaj dhe Caushaj 116,864,360 Njoftuar Fituesi “Boshnjaku B” sh.p.k. & “Pese Vellezerit” sh.p.k & “Bajrami-N” sh.p.k & “Desaret Company” sh.p.k 114,345,663
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Beton 2021 8,333,000 Njoftuar Fituesi IDK – Konstruksion 8,250,000
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 2: Rindertimi i çerdhes “Kamzë”(Programi i Rindërtimit) 67,638,407 Lidhur Kontrata EVEREST SHPK 66,800,000
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje materiale pastrimi ambienti”(Drejtoria Ekonomike e Arsimit) 1,663,050 Njoftuar Fituesi EURO MEGA 2010 1,394,000
Qeverisja Vendore Vlorë Mbikëqyrje punimesh për objektin: “Përmirësime të sistemit me ujë në lagjet ish-fabrika e Çimentos-Partizani-Karabash, dhe rindërtimi i ujësjellësit në Babicë të vogël, njësia administrative Qëndër Vlorë” 2,611,786 Njoftuar Fituesi C.E.C GROUP SHPK 2,252,665
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 2 : ”Blerje pajisje per dhoma gjumi per kopshtet” 1,276,000 Njoftuar Fituesi Muça SHPK 1,092,000
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 1 : ”Blerje pajisje guzhine” 920,000 Njoftuar Fituesi Muça SHPK 872,000
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje ushqime për fëmijë 4,996,675 Njoftuar Fituesi "EL-GJO-2006" 4,316,550
Qeverisja Vendore Shkodër Sistemim Asfaltim Rruga e Xhamisë, Luarzë" 7,178,682 Njoftuar Fituesi NIKA SHPK 6,515,850
Qeverisja Vendore Shkodër Sistemi Asfaltim Rruga e Gështenjave Rrenc, Guri I Zi 7,834,257 Njoftuar Fituesi SARK SHPK 6,452,255
Qeverisja Vendore Klos Ndërtim KUZ në Fshatin Kurdari (Hurdhë) 9,424,551 Njoftuar Fituesi EGLAND SHPK 9,319,485
Qeverisja Vendore Bulqizë Furnizim vendosje Barriera Mbrojtëse dhe sinjalistikë Rrugore 2,500,000 Njoftuar Fituesi R. S. & M 2,448,000
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i rrugeve rurale dhe veprave te artit te Bashkise Librazhd 8,322,846 Njoftuar Fituesi RESTAURIM GURRA–KACA SHPK & VIANTE Konstruksion 8,277,591
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje gazoili për mjetet e Bashkise Lushnje dhe MZSH-se ” – Marrëveshje Kuadër me një operatorë ekonomikë - ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 12 muaj. 4,658,436 Njoftuar Fituesi "GEGA CENTER GKG" Marzh i fitimit 5.5 %
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Blerje tonera per printera dhe fotokopje 1,500,000 Njoftuar Fituesi BLEDI BILALI 971,000
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 1 Produkte me origjine shtazore 2,775,350 Njoftuar Fituesi M.C.CATERING SHPK 2,035,875
Qeverisja Vendore Pogradec Sherbim dru zjarri per ngrohje 5,922,834 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Finiq Rikonstruksion i rruges Dermish-Jerme 79,916,666 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbimi i Pastrimit të Zonës Tirana II 33,645,408 Njoftuar Fituesi KORSEL SHPK 33,313,746
Qeverisja Vendore Lezhë “Rindertimi i Konviktit te Shkolles se Mesme Profesionale "Kolin Gjoka", Bashkia Lezhe, Ne kuader te procesit te Rindertimit” (Programi i Rindërtimit) 152,372,490 Lidhur Kontrata
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbime të integruara dhe furnizim vendosje të pajisjeve elektronike”. 999,800,000 Njoftuar Fituesi “ Global Security” sh.p.k & Eurogjici Security sh.p.k & ”Everest” sh.p.k & ”PC Security” sh.p.k & ”Elektrosek” sh.p.k 989,172,392
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion rruge Nj.A Manze 24,999,344 Njoftuar Fituesi K.M.K 15,631,512
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion rruga Shen Pjeter 49,996,200 Njoftuar Fituesi SHKELQIMI 07 SHPK 28,000,000
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion rruga Kastrioti 12,249,000 Njoftuar Fituesi ERIL B&B & LLAZO 8,945,733

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data