Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Tiranë 967 4,087 63,122,437,140 3,344 43,358,127,449 35,158,635,132

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 3: Mbikqyrje punimesh me objekt: Terrene sportive ne zonen Urbane dhe Periferike te Tiranes 348,935 Lidhur Kontrata G B Civil Engineering 271,127.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I: Studim Projektimi Ndertimi infrastruktures publike ne zonen e Baldushkut. (Programi i Rindërtimit) 3,359,924 Lidhur Kontrata Ave Consulting Shpk &Taulant Shpk 3,191,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 1: Mbikqyrje punimesh me objekt: “Rikonstruksion objekte rekreative, sanitare, infopoint, objekte sherbimi në parqe”. 79,025 Lidhur Kontrata G B Civil Engineering 69,600.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve per Vitin 2020 201,349 Lidhur Kontrata XH & MILER 164,200.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 1 Blerje pleh organik humus 2,916,666 Lidhur Kontrata “Sabri Osma” 2,770,833.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 2 Blerje fare bari 833,000 Lidhur Kontrata “Sabri Osma” 791,350.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 3 Pesticide 416,600 Lidhur Kontrata “Sabri Osma” 395,770.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje karburant për ngrohje dhe shpërndarje në objektet arsimore 35,848,238 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje mjet teknologjik (Autokullë) 4,500,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje bateri, goma, vaj etj 5,787,362 Lidhur Kontrata KUJTIMI 06 5,485,300.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shpenzime siguracionit te mjeteve te transportit 950,000 Lidhur Kontrata INSIG SH.A 930,600.00
Qeverisja Vendore Tiranë Sheshe Rekreative ne zonen Urbane dhe Periferike te Tiranes 16,666,667 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Mbikqyrja e punimeve të objektit “Rindërtimi i banesave individuale, brenda dhe jashtë zonave të reja për zhvillim, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike si dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të banesave individuale, jashtë zonave të reja për zhvillim.
(Programi i Rindërtimit)
Lidhur Kontrata Tower SHPK & DRICONS
Qeverisja Vendore Tiranë Sherbim vleresimi ekonomik i shoqerise 1,591,975 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Matesa dhe Vula per Nevoja te UKT sh.a 19,998,437 Njoftuar Fituesi HIDROFAHO 230,545.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Materiale Ndertimi 29,992,683 Njoftuar Fituesi ARJEIL SHPK 246,250.00
Qeverisja Vendore Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Mbikqyrja e punimeve të objektit “Rindërtimi i banesave individuale, brenda dhe jashtë zonave të reja për zhvillim, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike si dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të banesave individuale, jashtë zonave të reja për zhvillim.
(Programi i Rindërtimit)
Lidhur Kontrata "Studio-Rebus” shpk & “47 EK 79 & Iliriada P.K.S" Shpk
Qeverisja Vendore Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Rindertimi i banesave individuale, brenda dhe jashte zonave te reja per zhvillim, ndertimin dhe rikonstruksionin e infrastruktures publike si dhe çdo nderhyrje tjeter ne funksion te rindertimit te banesave individuale, jashte zonave te reja per zhvillim. (Programi i Rindërtimit) Rishpallje me Lidhje Kontrate “Company Riviera 2008” Shpk &”Pepa Group” Shpk &”Kacdedja” Shpk
Qeverisja Vendore Tiranë Ndertimi i Godines se Re te Ujesjellesit. 480,000,552 Rishpallje me Lidhje Kontrate GJIKURIA sh.p.k & 4 A-M sh.p.k 470353557.45
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Bileta Elektronike per Parkim 7,312,833 Lidhur Kontrata Adi Professional 7,232,500.00
Qeverisja Vendore Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Mbikqyrja e punimeve të objektit “Rindërtimi i banesave individuale, brenda dhe jashtë zonave të reja për zhvillim, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike si dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të banesave individuale, jashtë zonave të reja për zhvillim.
(Programi i Rindërtimit)
Lidhur Kontrata INSTITUTI DEKLIADA - ALB
Qeverisja Vendore Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Rindertimi i banesave individuale, brenda dhe jashte zonave te reja per zhvillim, ndertimin dhe rikonstruksionin e infrastruktures publike si dhe çdo nderhyrje tjeter ne funksion te rindertimit te banesave individuale, jashte zonave te reja per zhvillim. (Programi i Rindërtimit) Rishpallje me Lidhje Kontrate Arifaj SHPK&Denis 25 SHPK
Qeverisja Vendore Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Rindertimi i banesave individuale, brenda dhe jashte zonave te reja per zhvillim, ndertimin dhe rikonstruksionin e infrastruktures publike si dhe çdo nderhyrje tjeter ne funksion te rindertimit te banesave individuale, jashte zonave te reja per zhvillim. (Programi i Rindërtimit) Rishpallje me Lidhje Kontrate Arifaj SHPK&Denis 25 SHPK
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Mjete Teknologjike 119,997,183 Njoftuar Fituesi LIGUS SHPK 55,450,450.00
Qeverisja Vendore Tiranë Permiresim furnizimi me uje ne zonen poshte depove Yzberisht 1,2 Fabrika e qelqit 34,667,575 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Sherbimin e mirembajtjes se pajisjeve te printimit, fotokopjimit dhe skanimit per vitin 2020 5,916,666 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Permiresim furnizimi me uje ne zonen e Kasharit. 13,830,660 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Ndertim Gabionash dhe marrje masash per realizimin e mbrojtjes se tubit DN-863mm 42,839,783 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksion Rrjet Kanalizimi ne Rrugen Sitki Cico,nr.1 4,388,052 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksion Rrjet Ujesjellesi dhe Kanalizimi ne Rrugen Xhemal Ali Pazari. 2,933,676 Anuluar Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data