Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
61 3507 31,502 174,251,994,625 23,901 145,937,849,670 128,281,248,869

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 4: Mbikeqyrje te punimeve per objektin Ndertim Gabionash dhe marrje masash per realizimin e mbrojtjes se tubit DN-863mm 1,015,543 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 3: Mbikeqyrje te punimeve per objektin Permiresim furnizimi me uje ne zonen e Kasharit 325,910 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 2: Mbikeqyrje te punimeve per objektin Rikonstruksion Rrjet Kanalizimi ne Rrugen Sitki Cico,nr.1 120,008 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i 1: Mbikeqyrje te punimeve per objektin Permiresim furnizimi me uje ne zonen poshte depove Yzberisht 1,2 Fabrika e qelqit 846,425 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Projektim i objektit:"Rikonstruksion i objektit te ish shkolles Veterinare 791,666 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Blerja dhe rimbushje e fikeseve te zjarrit 162,800 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Shpenzime mirembajtje godinash te QEA 5,814,845 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Pastrim/permiresim parcela pyjore ne NJA 884,166 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vlorë SIGURACIONI I GODINES DHE MJETEVE MOTORRIKE TE NDERMARRJES SE SHERBIMEVE PUBLIKE VLORE DHE SIGURIMI I AKSIDENTEVE PERSONALE PER PUNONJESIT 1,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Luftim i semundjeve ne fond pyjor/kullosor 833,333 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbim për mirëmbajtjen e automjeteve të Drejtorisë së Përgjithshme të Çerdheve dhe Kopshteve 1,108,765 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Punime Vendosje Sinjalistike per Projektin e Rezidentit 14,878,279 Lidhur Kontrata "SI.SI-AL sh.p.k" & "R.S.&M" 12,049,444.00
Qeverisja Vendore Prrenjas Ujesjellesi Dritaj-Fanje-Karkavec, Bashkia Prrenjas,(vazhdim)F.V matesa familjare 25,083,333 Rishpallur Prokurimi
Qeverisja Vendore Shkodër Mirembajtje e zakonshme e objekteve arsimore 5,958,015 Njoftuar Fituesi FLONJA 4,910,945.00
Qeverisja Vendore Mallakastër Materiale te ndryshme, çakull, stabilizant, rere bituminoze per mirembajtje rruge ne fshatra 33,333,333 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 29,832,000.00
Qeverisja Vendore Vlorë Siguracioni i mjeteve motorike te Sh.A UK Vlore dhe sigurimi i jetes se punonjesve viti 2020 1,010,000 Lidhur Kontrata ANSIG 989,967.00
Qeverisja Vendore Urë Vajgurore Blerje pjese kembimi per mjetet e bashkise (vaj, filtra bateri goma etj 1,075,833 Lidhur Kontrata IL – AD Company & Auto Manoku 920,920.00
Qeverisja Vendore Mirditë Rehabilitim i kanalit ujites Fang, Mirdite. 5,310,224 Njoftuar Fituesi Kthella SHPK 5,136,654.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti III: Studim Projektimi Ndertim shkolle dhe godine per sherbime komunitare - Vaqarr. (Programi i Rindërtimit) 4,891,619 Lidhur Kontrata Zenit 06 SHPK 3,695,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti II: Studim Projektimi Ndertim kopesht & çerdhe dhe Qender Shendetesore - Ndroq. (Programi i Rindërtimit) 1,062,586 Lidhur Kontrata Tower SHPK 855,797.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I: Studim Projektimi Ndertim godine per sherbime komunitare - Zall Herr. (Programi i Rindërtimit) 687,687 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 600,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti IV: Studim Projektimi Ndertimi infrastruktures publike ne zonen e Zall Herrit. (Programi i Rindërtimit) 3,888,183 Lidhur Kontrata GJEOKONSULT & CO  -  47 EK 79 & ILIRIADA P.K.S 3,750,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti III: Studim Projektimi Ndertimi infrastruktures publike ne zonen e Vaqarrit. (Programi i Rindërtimit) 2,916,467 Lidhur Kontrata KLODIODA SHPK 2,700,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti II: Studim Projektimi Ndertimi infrastruktures publike ne zonen e Ndroqit. (Programi i Rindërtimit) 3,356,216 Lidhur Kontrata INSTITUTI DEKLIADA - ALB 2,960,693.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I: Studim Projektimi Ndertimi infrastruktures publike ne zonen e Baldushkut. (Programi i Rindërtimit) 3,359,924 Lidhur Kontrata Ave Consulting Shpk &Taulant Shpk 3,191,000.00
Qeverisja Vendore Gramsh Mbikqyrje e punimeve per objektin Rikonstruksion i rruges fshati Çekin dhe zevendesimi i tubacionit kryesor te ujesjellesit Çekin 839,350 Lidhur Kontrata G & L SHPK - HE & SK 11 SHPK 791,755.00
Qeverisja Vendore Pogradec Loti I "Mbikqyrje e objektit "Ndertimi i ujesjellesit Udenisht - Memelisht, Pogradec". 2,751,810 Njoftuar Fituesi ARENA MK 2,560,662.00
Qeverisja Vendore Mirditë RIKONSTRUKSION ZYRA NJESIA ADMINISTRATIVE RUBIK, MIRDITE 5,479,927 Njoftuar Fituesi Kthella SHPK 5,136,985.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve per Vitin 2020 201,349 Lidhur Kontrata XH & MILER 164,200.00
Qeverisja Vendore Berat Blerje materiale ndertimi 1,299,150 Lidhur Kontrata Ilir Dervishaj 1,089,100.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data