Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Lezhë 142 336 2,280,883,573 275 2,140,112,774 1,923,477,099

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Lezhë Blerje nafte per nevoja te Bashkise Lezhe 21,001,667 Njoftuar Fituesi Linda 80 SHPK Marzh I fitimit 23.99 %
Qeverisja Vendore Lezhë REHABILITIMI I KANALIT UJITES KOTERR-RRABOSHTE, SEGMENTI KOTERR-NENSHAT (L=1000M) DHE SEGMENTI PIRAJ-RRABOSHTE (L=2150M) 38,499,993 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lezhë Blerje materiale Hidraulike 1,503,808 Lidhur Kontrata Stella SHPK 1,208,100.00
Qeverisja Vendore Lezhë Blerje materiale Elektrike 7,891,735 Lidhur Kontrata Stella SHPK 6,540,400.00
Qeverisja Vendore Lezhë Blerje materiale Ndertimore 13,474,530 Lidhur Kontrata Stella SHPK 10,721,860.00
Qeverisja Vendore Lezhë BLERJEN E MATERIALEVE TE PASTRIMIT PER NEVOJA TE BASHKISE LEZHE DHE INSTITUCIONEVE VARTESE 1,836,779 Anuluar Procedura MURATI D 1,786,435.00
Qeverisja Vendore Lezhë SHERBIMI MBIKQYRJE PUNIMESH-SUPERVIZION I OBJEKTIT : NDERTIMI I UJESJELLESIT TE FSHATRAVE PLLANE, ZEJMEN, MARKATOMAJ, SPITEN, TRESH, NJ. AD. ZEJMEN, BASHKIA LEZHE 3,061,535 Lidhur Kontrata 2,624,793.00
Qeverisja Vendore Lezhë Mirembajtja, Sistemimi dhe Asfaltimi Rrugeve Rurale (rruge komunale) 255,465,090 Njoftuar Fituesi PEPA GROUP 252,515,250.00
Qeverisja Vendore Lezhë Mirembajtja dhe Riparimi i Automjeteve per nevoja te Bashkise Lezhe 10,938,470 Lidhur Kontrata Entoni Prenga 10,933,580.00
Qeverisja Vendore Lezhë Blerje karburant nafte D1 2,881,500 Lidhur Kontrata "GEGA CENTER GKG" Marzh I fitimit 4.5 %
Qeverisja Vendore Lezhë FURNIZIMIN ME ARTIKUJ USHQIMOR PER KOPSHTE, KONVIKTIN DHE ÇERDHEN NE ADMINISTRIM TE BASHKISE LEZHE 14,499,343 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lezhë NDËRTIMI I UJËSJELLËSIT NË FSHATRAT PLLANE, ZEJMEN, MARKATOMAJ, SPITEN, TRESH, NJËSIA ADMINISTRATIVE ZEJMEN, BASHKIA LEZHË 249,000,833 Lidhur Kontrata SHENDELLI” Shpk & “G.P.G COMPANY” Shpk & “NGS TRUCTURES” Shpk 247,698,175.00
Qeverisja Vendore Lezhë Blerje Fasheta Inoksi Lidhur Kontrata Oltjan Dautaj 33,900.00
Qeverisja Vendore Lezhë Ndricimi i Qytetit me Sistemin LED 33,333,160 Lidhur Kontrata ALBA LIGHT & 2T 31,615,000.00
Qeverisja Vendore Lezhë Blerje Hipoklorit Natriumi dhe Hipoklorit Kalciumi per ujin e pijshem 5,400,000 Lidhur Kontrata ''2 AT'' 5,380,000.00
Qeverisja Vendore Lezhë Siguracion i detyrueshem i mjeteve motorike TPL Lidhur Kontrata ALB - SIGURACION 165,000.00
Qeverisja Vendore Lezhë Sherbimi i mirembajtjes se programit te "Menaxhimit te Taksave dhe Tarifave vendore", te bashkise Lezhe dhe levrimin e 3 moduleve shtese 1,640,000 Lidhur Kontrata DATECH 1,640,000.00
Qeverisja Vendore Lezhë Blerje Tonera Lidhur Kontrata LIBRARI DYRRAHU 212,000.00
Qeverisja Vendore Lezhë BLERJE MJETE DHE MAKINERI PER NEVOJAT E BASHKISE LEZHE 18,949,997 Lidhur Kontrata TIMAK 18,850,000.00
Qeverisja Vendore Lezhë Blerje e Pakove Ushqimore per Familjet ne Nevoje. 8,982,120 Lidhur Kontrata LEON Group 8,879,075.00
Qeverisja Vendore Lezhë DEZIFEKTIMIN I HAPESIRAVE PUBLIKE NE QYTETIN E LEZHES DHE NJESIVE ADMINISTRATIVE TE SAJ, NE KUADER TE MASAVE TE MARRA KUNDER PERHAPJES SE INFEKSIONIT 6,466,657 Lidhur Kontrata V.A.L.E. RECYCLING SHPK 6434957.9
Qeverisja Vendore Lezhë Shërbimit të printimit dhe të fotokopjimit 1,545,000 Lidhur Kontrata KALLFA SHPK 1,497,500.00
Qeverisja Vendore Lezhë "Blerje emergjente te pakove ushqimore per familjet ne nevoje" Lidhur Kontrata LEON Group 637,630
Qeverisja Vendore Lezhë BLEREJE E POLICES SE SIGURIMEVE PER AUTOMJETET E BASHKISE LEZHE Lidhur Kontrata ALB - SIGURACION 146,306
Qeverisja Vendore Lezhë BLERJE DRU PER NGROHJE Lidhur Kontrata Ernest Shira 450,000
Qeverisja Vendore Lezhë Blerje Artikuj Ushqimor Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 778,900
Qeverisja Vendore Lezhë Transportin ardhje-vajtje per klientat e QZHD Lezhe qe vijne nga Njesia Administrative Balldren Lidhur Kontrata LEZHA - TRAVEL 178,080
Qeverisja Vendore Lezhë "Blerje Motorrsharrash profesionele Lidhur Kontrata FREDI ELECTRONIC 243,000
Qeverisja Vendore Lezhë Ruajtje me sisteme alarmi te ambienteve te brendshme Lidhur Kontrata " 2 L X " 314,600
Qeverisja Vendore Lezhë Studim-projektimi sipas detyrave te projektimit i objekteve
• Rikonstruksion i shkolles 9-vjecare Fran Ivanaj, ne Ishull-Shengjin
• Rindertim i shkolles 9-vjeçare At Zef Pllumbi, Shengjin
• Ndertim i ujesjellesit ne fshatrat Pllane, Zejmen, Markat
9,819,439 Lidhur Kontrata A.SH.Engineering Shpk & Arena MK Shpk & XH&Miler Shpk & G&L Construction Shpk 9,670,000.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data