Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Kurbin 112 250 2,146,104,759 205 2,026,134,262 1,919,965,814

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kurbin Punime per prishje te objekteve Shkollore dhe transport te materialeve te dala nga prishja e tyre 6,666,579 Njoftuar Fituesi COMPANY RIVIERA 2008 SHPK 6,328,118.00
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje Mobileri per Çerdhen, Bashkia Kurbin. 3,500,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Punime riparimi ne Pallatin e Kultures Laç 2,491,843 Lidhur Kontrata COMPANY RIVIERA 2008 SHPK 2,391,667.00
Qeverisja Vendore Kurbin Mirembajtjen e siperfaqeve te gjelberta te Njesise Administrative Laç, Njesise Administrative Milot dhe Njesise Administrative Fushe-Kuqe 43,691,165 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin 4,036,512 Lidhur Kontrata ERALD-G SHPK 3,437,895.00
Qeverisja Vendore Kurbin "Ndertimi i rrjetit te jashtem e te brendeshem ujesjellesit te qytetit Laç faza II”, Bashkia Kurbin 365,697,488 Lidhur Kontrata SENKA SHPK & EGLAND SHPK & G.P.G.COMPANY SHPK 363,692,924.50
Qeverisja Vendore Kurbin Sherbime, riparime, nderrime dhe pjese kembimi per mjetet e renda te Agjencise se Kullimit dhe Vaditjes dhe te Agjencise se Infrastruktures Rrugore dhe Sherbimeve Mbeshtetese, Bashkia Kurbin 4,416,652 Lidhur Kontrata SERDADO 4,333,000.00
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje e produkteve ushqimore dhe joushqimore, per familjet ne nevoje, per perballimin e emergjences se shkaktuar nga renia e pandemise se virusit COVID 12,728,750 Lidhur Kontrata Preng Cara 12,722,664.00
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje karburanti (Gazoil) per mjetet e Bashkise Kurbin, per Shume Sportet, per mjetet e Agjencise se Infrastruktures Rrugore dhe Sherbimeve Mbeshtetese, per mjetet e Sektorit te MZSH dhe per mjetet e Agjencise se Kullimit dhe Vaditjes, Bashkia Kurbin 12,029,166 Lidhur Kontrata Linda 80 SHPK Marzhi i fitimit 7.19%
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje materiale pastrimi dhe detergjente per Aparatin, Çerdhen, Pallatin e Kultures dhe Arsimin, Bashkia Kurbin 2,581,833 Lidhur Kontrata ATLANTIK 3 2,250,000.00
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje materiale kancelari dhe tonera per Bashkine Kurbin 2,391,625 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 2,117,000.00
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje nafte për nevojen e Sh.a Ujësjelles Kanalizime Kurbin 2,495,350 Lidhur Kontrata Linda 80 SHPK Marzh fitimi 6.52 %
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje Pelet për ngrohje për Institucionet Arsimore të Bashkisë Kurbin Lidhur Kontrata JUPITER GROUP 60,000
Qeverisja Vendore Kurbin Supervizion punimesh per objektin: Ndertimi i rrjetit te jashtem e te brendshem te Ujesjellesit te qytetit Laç, faza 1, Bashkia Kurbin. 4,252,777 Lidhur Kontrata ERALD-G & ANGERBA 3,581,333.00
Qeverisja Vendore Kurbin NDERTIMI I RRJETIT TE JASHTEM E TE BRENDESHEM TE UJESJELLESIT TE QYTETIT LAÇ FAZA 1 BASHKIA KURBIN 416,666,667 Lidhur Kontrata SENKA SHPK & 2 T SHPK 414,559,284.00
Qeverisja Vendore Kurbin Hidroizolimi i shkollës 9 vjecare Demokracia Bonifikim, Bashkia Kurbin Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Hidroizolimi I shkolles 9 vjecare Demokracia,Bashkia Kurbin Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Riparimi i bankave dhe stolave dhe zevendesimi me stola dhe banka te reja, Shkolla 9*vjeçare Malbardhë, Bashkia Kurbin Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Hidroizolimi I shkolles 9 vjecare Demokracia Bonifikim, Shkolla 9 vjecare "Demokracia" Mamurras, Bashkia Kurbin Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Mobilim i bibliotekes se shkolles se Mesme At Shtjefen Kurti, Gorre, Bashkia Kurbin Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin "Se bashku modeli me i mire per tu ndjekur", Shkolla 9 vjecare Gjin Pjetri Lac, Bashkia Kurbin Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Ndërhyrje për ndërtimin e këndit sportiv, Shkolla Migjeni, Bashkia Kurbin Lidhur Kontrata A R G I 112,156
Qeverisja Vendore Kurbin Që i shërben mësimdhënies dhe mesim nxënies, Dan Bajrami Gjorem, Bashkia Kurbin Lidhur Kontrata SOFIA MYFTARI 398,000
Qeverisja Vendore Kurbin Rrethimi i oborrit të shkollës, Ismail Dema Bashkia Kurbin Lidhur Kontrata Lorena Çadri 416,000
Qeverisja Vendore Kurbin Riparimi i brendshem i palestres se shkolles Sanxhak, Bashkia Kurbin Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Riparim rrugesh me asfalt, Bashkia Kurbin Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin “BLERJE KOMPJUTERASH, PRINTERA E FOTOKOPJE“ BASHKIA KURBIN. 1,666,667 Lidhur Kontrata MIFEEL 1,480,000.00
Qeverisja Vendore Kurbin Supervizim i punimeve per objektin : Rikonstruksioni i plote i shkolles 9- vjeçare Mark Trokthi-, Laç, Bashkia Kurbin 1,190,654 Lidhur Kontrata INVICTUS 1,150,000
Qeverisja Vendore Kurbin RIKONSTRUKSIONI I PLOTË I SHKOLLËS 9- VJEÇARE MARK TROKTHI-, LAÇ, BASHKIA KURBIN 82,492,842 Lidhur Kontrata SENKA SHPK 82,310,597.00
Qeverisja Vendore Kurbin aktiviteti me rastin e festës së 1*qershorit Lidhur Kontrata Erlind Asllani 240,000

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data