Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Durrës 479 1,534 10,681,207,482 1,208 9,906,419,667 7,868,163,277

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion i rrjetit te ujesjellesit Shkafane dhe Lagjet Muzhaq -Kulls, Nj.Adm. Ishem, Bashkia Durres 34,994,963 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Furnizim dhe VendosjeTransformator dhe Kontator ne Hidrovorin Porto-Romano 4,490,000 Njoftuar Fituesi HTM 4,350,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje dru zjarri dhe pelet 12,201,600 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Blerje preparate per mirembajtjen e ujit te pishines 2,166,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Asfalti per Rruge Urbane dhe Rurale 2020 33,332,967 Njoftuar Fituesi ALESIO - 2014 24,275,450.00
Qeverisja Vendore Durrës Sigurim i aseteve 15,900,000 Lidhur Kontrata Atlantik - Shoqeri Sigurimesh 14,323,245.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje autoshkalle per MZSH 7,083,300 Lidhur Kontrata R&R KOMPANI 5,500,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje materiale inerte 3,938,817 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Vegla Pune 2,599,825 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës BLERJE MAKINERI VIJEZIMI 1,416,000 Lidhur Kontrata IDK – Konstruksion 1,380,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje materiale kancelarie dhe te ngjashme 5,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Mbikqyrje per prokurimin me objekt: Permiresim i furnizimit me uje lagja nr. 1, Vardardhe, nj. adm Sukth, Bashkia Durres 2,259,969 Njoftuar Fituesi GJEOKONSULT & CO SHPK 2,019,620.00
Qeverisja Vendore Durrës BLERJE AUTOMJET TRANSPORT I PERZIER 1,250,000 Lidhur Kontrata Olsi Motors 880,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Loti V – Objekti Blerje fruta dhe zarzavate 10,383,960 Njoftuar Fituesi 4 S 9,292,600.00
Qeverisja Vendore Durrës Loti IV – Objekti Blerje artikuj ushqimor 7,405,179 Njoftuar Fituesi 4 S 6,204,200.00
Qeverisja Vendore Durrës Loti II – Objekti Blerje qumeshte nenprodukte qumeshti 8,973,750 Njoftuar Fituesi 4 S 8,050,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Loti I – Objekti Blerje mish viçi ,nenproduktet e tij, mish pule dhe veze 13,005,500 Njoftuar Fituesi ARGENT DACI 10,450,872.00
Qeverisja Vendore Durrës Mirembajtje e banesave sociale 2,666,400 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Loti I :Nafte 10 ppm Lidhur Kontrata KASTRATI
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Pako me ushqime per familjet ne nevoje, per perballimin e emergjences se shkaktuar nga renia e pandemise Covid-19 7,172,600 Lidhur Kontrata M.C.CATERING SHPK 5,096,400.00
Qeverisja Vendore Durrës Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Loti I :Nafte 10 ppm Lidhur Kontrata KASTRATI
Qeverisja Vendore Durrës Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Loti I :Nafte 10 ppm Lidhur Kontrata KASTRATI
Qeverisja Vendore Durrës Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Loti 2 :Blerje Benzine Lidhur Kontrata KASTRATI
Qeverisja Vendore Durrës Furnizim dhe Vendosje Dtruerrasa Dekorative n Shtitoren Taulantia-SFINKSI 1,930,000 Lidhur Kontrata 1,441,800.00
Qeverisja Vendore Durrës Kontrate ne baze te nje Marreveshje Kuader: Loti I :Nafte 10 ppm Lidhur Kontrata KASTRATI
Qeverisja Vendore Durrës Projekt per vendosje matesash ne pallatet me kollone te brendshme, Loti II, Qyteti i Durresit 36,523,313 Njoftuar Fituesi ARKONSTUDIO & LIGUS 32205832.75
Qeverisja Vendore Durrës Mbikqyrje per prokurimin me objekt Sistemimi i furnizimit me uje te zones Turistike Hamallaj, Faza II, njesia adm. Sukth, Bashkia Durres 2,282,392 Lidhur Kontrata INSTITUTI DEKLIADA - ALB 2,038,605.00
Qeverisja Vendore Durrës BLERJE PJESE KEMBIMI 2020 1,595,000 Lidhur Kontrata "IL - AD" Company 1,182,250.00
Qeverisja Vendore Durrës Mbikqyrje per prokurimin me objekt Projekt per vendosje matesash ne pallatet me kollone te brendshme, loti II, Qytet Durres. 910,532 Lidhur Kontrata Elite Studio shpk & Erald-G shpk & Trasport Highway Consulting shpk 836,533.00
Qeverisja Vendore Durrës Permiresimi i furnizimit me uje Lagjia Nr 1, Vadardhe, Njesia Administrative Sukth Bashkia Durres 131,441,922 Njoftuar Fituesi KUPA Shpk & Liqeni VII Shpk & Sterkaj Shpk 127727766.2

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data