Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Krujë 159 503 2,819,950,745 411 2,652,671,869 2,514,817,515

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Krujë Blerje materiale per riparimin dhe lyerje te institucioneve te Bashkise Kruje 832,515 Njoftuar Fituesi GENTIAN HORIETI 745,785.00
Qeverisja Vendore Krujë Blerje Goma per Automjetet e Bashkise 1,033,333 Njoftuar Fituesi R&R KOMPANI 878,000.00
Qeverisja Vendore Krujë Blerje Licensa per leximet me Mobile (PDA) per lexues 1,173,333 Rishpallur Prokurimi
Qeverisja Vendore Krujë Blerje Materiale Hidraulike 3,798,438 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Blerje materiale per infrastrukturen publike te territorit te Bashkise Kruje 1,666,081 Njoftuar Fituesi ALBERT DOKU   1,427,386.00
Qeverisja Vendore Krujë Sherbime Mekanike per Automjetet e Bashkise Kruje 3,360,583 Njoftuar Fituesi ALI VESELI 3,340,583.00
Qeverisja Vendore Krujë Sherbim pastrimi dhe depozitimit te mbetjeve urbane per Fushe-Krujen 16,624,110 Lidhur Kontrata “RINIA 96” sh.p.k & “LEKA 2007” sh.p.k 16537418.6
Qeverisja Vendore Krujë Blerje karburanti per vitin 2020 1,094,819 Lidhur Kontrata EUROPETROL DURRES ALBANIA 1,094,819.00
Qeverisja Vendore Krujë Rikonstruksion i pjesshem I magazines se Ujesjelles Kanalizime Kruje 1,271,745 Lidhur Kontrata A&T Marzh fitimi 8.89%
Qeverisja Vendore Krujë Blerje veshje e uniforma per Bashkinë Krujë(Uniforma e veshje per policine Bashkiake) Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Siguracion per automjetet e Bashkise Kruje Lidhur Kontrata INSIG SH.A 418,140.00
Qeverisja Vendore Krujë Siguracion jete per punonjesit e MZSH Krujë Lidhur Kontrata Albsig Jetë 121,940.00
Qeverisja Vendore Krujë Rehabilitim i puseve ekzistues dhe ndertimi i ri i linjes se transmetimit dhe shperndarjes se Ujesjellesit Fushe Kruje 490,724,575 Lidhur Kontrata BAMI & EGLAND 489345776.8
Qeverisja Vendore Krujë Mbikqyrje e punimeve per objektet ndertimore te Bashkise Kruje,Mbikqyrje e punimeve per objektin Rehabilitim i puseve ekzistues dhe ndertimi i ri i linjes se transmetimit dhe shperndarjes se Ujesjellesit te Fushe Krujes 4,523,855 Lidhur Kontrata ERALD-G SHPK 3,752,080.00
Qeverisja Vendore Krujë Sherbim i ruajtjes se Eskavatorit te Bordit te Kullimit 2,576,825 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Sherbim transporti i eskavatorit me rimorkiator Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti i II-te, Blerje produktesh anti COVID 19 386,100 Lidhur Kontrata EURO MEGA 2010 380,025.00
Qeverisja Vendore Krujë Loti i I-re -Blerje pajisje e veshje per dizinfektim anti COVID 19 ne godinat e ambientete e Bashkise Kruje 139,581 Lidhur Kontrata ALBERT DOKU   139,581.00
Qeverisja Vendore Krujë Lot nr 2 Blerje miell i bardhe i perpunuar 650,000 Lidhur Kontrata AFRIM BICI 649,980.00
Qeverisja Vendore Krujë Loti i pare (Blerje ushqimi social) 1,414,500 Lidhur Kontrata QANIA-2 1,414,490.00
Qeverisja Vendore Krujë Sherbim mirembatje per vendgrumbullimin e mbetjeve urbane Fushe-Kruje 1,666,666 Lidhur Kontrata Bami SHPK 1,665,501.00
Qeverisja Vendore Krujë Sherbimi i pastrimit dhe depozitimit te mbetjeve urbane per Qytetin Kruje 39,984,467 Njoftuar Fituesi DIEN & FUSHA 39789658.56
Qeverisja Vendore Krujë Mirembajtje e sistemit te informacionit per mbledhjen e taksave dhe tarifave vendore te Bashkise Kruje 830,000 Lidhur Kontrata DATECH 830,000.00
Qeverisja Vendore Krujë Lot nr 1 Blerje Gasoil 10 ppm per Bashkine Kruje 24,838,100 Njoftuar Fituesi KASTRATI 24,838,100.00
Qeverisja Vendore Krujë Blerje pompe zhytese per Njesine Administrative Bubq Lidhur Kontrata Juela Bakiasi 50,000
Qeverisja Vendore Krujë Rehabilitim i rezervuareve te Ujesjelles Kanalizime Kruje Lidhur Kontrata DOKSANI-G SHPK 83,700
Qeverisja Vendore Krujë Testim dhe certifikimi I personelit teknik per zbatimin e rregullave te sigurtimit teknik ne pune Lidhur Kontrata H.V.A.T 104,500
Qeverisja Vendore Krujë Blerje kancelari per Bashkine Kruje Lidhur Kontrata MARKETING & DISTRIBUTION 600,000
Qeverisja Vendore Krujë Testim dhe certifikimi I personelit teknik per zbatimin e rregullave te sigurtimit teknik ne pune Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Blerje tonera per printerat e fotokopjet e Bashkise Kruje Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data