Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Tiranë 953 4,022 52,097,300,816 3,300 40,903,392,213 34,876,604,243

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Paisje dhe orendi mobilimi per shkollat 83,320,821 Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 73,139,750.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje pjese kembimi dhe profilaktike (vaj,goma,bateri), per automjete. 24,999,970 Njoftuar Fituesi POWER INDUSTRIES 15,311,626.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I I:Studim ProjektimiNdertimi I pedonales dhe rrugeve te brendshme te zones per zhvillim njesia administrative 4 dhe 8 ,zona ‘’5 Maji. (Programi i Rindërtimit). 14,711,726 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Studimi e Projektimi i Rikostruksionit te Nyjes Hidrike Boville. 4,453,462 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I: Studim Projektimi Ndertimi i rrugeve kryesore te zones per zhvillim njesia administrative 4 dhe 8 ,zona ‘’5 Maji’’. (Programi i Rindërtimit). 17,122,463 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Tuba dhe Rakorderi 94,983,998 Njoftuar Fituesi ALBPLAST 10,571,011.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mirembajtja e sistemeve te parkimit 2,522,870 Njoftuar Fituesi Adi Professional 2,510,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Sherbim verifikim dhe vulosja e matesave 9,964,500 Njoftuar Fituesi METRO - Alb12 1520/ njësi
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 1:Blerje vegla pune, materiale pune 1,999,647 Njoftuar Fituesi AGRO - KORANI 1,902,909.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rijetësimi i Piramidës Tiranë 1,694,847,651 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Ndertimi i rruges Jusuf Gervalla 122,741,457 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje pajisje kompjuterike per KNK dhe rinovim i atyre ekzistuese 9,900,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje qese per kosha 1,404,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje e gomave 4,869,733 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve per Rindertimin e 8 (tete) objekteve arsimore ne Bashkine e Tiranes 12,728,533 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres te Bashkise Tirane 12,499,990 Njoftuar Fituesi ERISONI COMPANY SHPK 7,807,600.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 2:Materiale per mirembajtjen e moduleve te lodrave 1,664,955 Njoftuar Fituesi “Nexhmedin Sadiku” 1,577,250.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 5: Materiale per mirembajtjen e makineri, paisje prerese,kositese dhe krasitje 416,598 Njoftuar Fituesi LUAR Bros 324,680.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 4:Blerje materiale hidraulike 333,333 Njoftuar Fituesi LUAR Bros 280,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rindertimi i 8 (tetë) objekteve Arsimore në Bashkine e Tiranës (Programi i Rindërtimit). 1,308,064,646 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Transportier për makineri e mjete teknologjike mbi 25 ton 4,100,000 Njoftuar Fituesi L81515016F
Qeverisja Vendore Tiranë Loti V: Mbikeqyrje te punimeve per objektin Rikonstruksion Rrjet Ujesjellesi dhe Kanalizimi ne Rrugen Xhemal Ali Pazari 73,087 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 4: Mbikeqyrje te punimeve per objektin Ndertim Gabionash dhe marrje masash per realizimin e mbrojtjes se tubit DN-863mm 1,015,543 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 3: Mbikeqyrje te punimeve per objektin Permiresim furnizimi me uje ne zonen e Kasharit 325,910 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 2: Mbikeqyrje te punimeve per objektin Rikonstruksion Rrjet Kanalizimi ne Rrugen Sitki Cico,nr.1 120,008 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i 1: Mbikeqyrje te punimeve per objektin Permiresim furnizimi me uje ne zonen poshte depove Yzberisht 1,2 Fabrika e qelqit 846,425 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbim për mirëmbajtjen e automjeteve të Drejtorisë së Përgjithshme të Çerdheve dhe Kopshteve 1,108,765 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Punime Vendosje Sinjalistike per Projektin e Rezidentit 14,878,279 Lidhur Kontrata "SI.SI-AL sh.p.k" & "R.S.&M" 12,049,444.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti III: Studim Projektimi Ndertim shkolle dhe godine per sherbime komunitare - Vaqarr. (Programi i Rindërtimit) 4,891,619 Lidhur Kontrata Zenit 06 SHPK 3,695,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti II: Studim Projektimi Ndertim kopesht & çerdhe dhe Qender Shendetesore - Ndroq. (Programi i Rindërtimit) 1,062,586 Lidhur Kontrata Tower SHPK 855,797.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data