Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Kavajë 196 424 3,750,050,945 334 3,557,307,486 3,270,860,265

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kavajë MARRJE ME QIRA I MJETEVE NDIHMËSE TË TRASPORTIT 1,916,667 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë Rehabilitim i ndricimit rrugor me sistemin LED 65,817,340 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë Furnizimi me karburant 16,712,750 Lidhur Kontrata KASTRATI Marzh fitimi 16.7 %
Qeverisja Vendore Kavajë VAZHDIM I PUNIMEVE PËR RIKONSTRUKSIONIN E SHËTITORES NR.2 DHE PAJISJA E DISA RRUGËVE ME POLICA TË SHTRIRA NR.2 19,635,100 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë BLERJE DHE ZËVENDËSIM I POMPAVE EKZISTUESE TË UJRAVE TË ZEZA NË GOLEM-KAVAJË 29,967,200 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë SHËRBIMI I RIPARIMIT TË AUTOMJETEVE 4,586,069 Lidhur Kontrata Fiqiri Hoxha 4,522,599.00
Qeverisja Vendore Kavajë STUDIM PROJEKTIM I RRJETIT TË KANALIZIMEVE TË UJËRAVE TË ZEZA TË QYTETIT KAVAJË 12,067,165 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë SHËRBIMI I PASTRIMIT TË NJËSISË ADMINISTRATIVE GOLEM 255,581,960 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 254,527,782.00
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje maska, doreza, dezinfektant dhe termometër dixhital Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë Riparimi i sistemit të ngrohje-ftohjes Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje dhe vendosje materiale ndihmëse skene Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë Rehabilitimi I rrethrrotullimeve te qytetit Kavaje Lidhur Kontrata DOKSANI-G SHPK 780,000.00
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje cakelli 3,750,000 Lidhur Kontrata SINAMETA SHPK 3,595,290.00
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje medikamente Lidhur Kontrata Alketa Dika  139,826.00
Qeverisja Vendore Kavajë RRJETI I KANALIZIMEVE TË UJËRAVE TË ZEZA LUZ, KAVAJË, (VAZHDIM) FAZA E II DHE RRJETI TERCIAL I KUZ NË ZONËN E GOLEMIT 125,016,587 Lidhur Kontrata ALBA KONSTRUKSION 122,525,309.00
Qeverisja Vendore Kavajë Mbikqyrja e punimeve me objekt rrjeti i kanalizimeve te ujerave te zeza Luz, Kavaje, (vazhdim) faza e II dhe rrjeti tercial i kuz ne zonen e Golemit 2,031,044 Lidhur Kontrata ARENA MK 1,790,300.00
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje medikamente Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë MBIKQYRJA E PUNIMEVE TË NDËRTIMIT ME OBJEKT RIKONSTRUKSION I RRJETIT SHPËRNDARËS PËR FURNIZIMIN ME UJË TË QYTETIT KAVAJË DHE NDËRTIMI I DEPO UJI TË RE, FAZA E DYTË 5,236,131 Lidhur Kontrata ARENA MK 4,381,500.00
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje medikamente Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë RIKONSTRUKSION I RRJETIT SHPËRNDARËS PËR FURNIZIMIN ME UJË TË QYTETIT KAVAJË DHE NDËRTIMI I DEPO UJI TË RE, FAZA E DYTË 659,510,733 Lidhur Kontrata G.P.G Company Shpk & Shëndelli Shpk 658,284,768.00
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje shërbim internet dhe telefonie Lidhur Kontrata Abcom SHPK 400,000
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje klori 2,520,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate ATLANTIK 3 2,520,000.00
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje materiale per prodhim pllaka varri 1,149,950 Lidhur Kontrata SINAMETA SHPK 1,129,500.00
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje materiale te buta Lidhur Kontrata DISPOSITION 194,000
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje karburanti 5,766,667 Lidhur Kontrata KASTRATI Marzhi i fitimit 15%
Qeverisja Vendore Kavajë Riparim, mirembajtje Dollape dhe krevate Lidhur Kontrata Meni SHPK 220,000
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje panolina Lidhur Kontrata Selvije Abasllari 178,900
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje materiale te buta Lidhur Kontrata Malvina Visoka 280,000
Qeverisja Vendore Kavajë Furnizimi me dru zjarri Lidhur Kontrata Sinani Trading  SHPK ( ish M B KURTI shpk) 680,000
Qeverisja Vendore Kavajë Pajisja me policë të sigurimit të automjeteve Lidhur Kontrata INSIG SH.A 351,500

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data