Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Skrapar 18 24 483,612,852 22 481,112,852 471,913,206

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje Materiale Ndertimi (Inerte ) 1,250,000 Lidhur Kontrata DANA 2015 1,240,750.00
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje mjeti për largimin e mbetjeve dhe kosha për mbetjet 7,739,245 Lidhur Kontrata TIMAK 7,699,745.00
Qeverisja Vendore Skrapar Mbikqyrje punimesh për objektin ”Rehabilitim i Ujësjellësit të Qytetit të Çorovodës dhe fshatrave Çerenisht dhe Sharovë” 4,331,045 Lidhur Kontrata INVICTUS 4,291,667.00
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje materiale elektrike Lidhur Kontrata Project-Line 124,580.00
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje Fadrome e re per nevojat e Ndermarrjes se Sherbimeve Publike , Skrapar 10,000,000 Lidhur Kontrata ELMAZAJ KONSTRUKSION 9,980,000.00
Qeverisja Vendore Skrapar Rehabilitim i Ujesjellesit të Qytetit të Çorovodës dhe fshatrave Çerenisht dhe Sharovë, Bashkia Skrapar 441,251,341 Lidhur Kontrata SHANSI INVEST 438,915,049.00
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje Materiale Ndertimi ( Inerte ) 1,250,000 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje Tulla Rate Lidhur Kontrata ARTEO 2018 243,900.00
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje derrasa per riparimin e urave Lidhur Kontrata DANA 2015 280,000.00
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje Materiale Ndertimi 1,250,000 Anuluar Procedura SARK SHPK 1,102,625.00
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje Çimento 1,791,667 Lidhur Kontrata DANA 2015 1,789,590
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje Vajra dhe Graso Lidhur Kontrata SI & CO COMPANY 294,000
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje Soletina per Varreza Lidhur Kontrata DANA 2015 219,000
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje Goma Lidhur Kontrata DISPOSITION 414,000
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje Pjesë Këmbimi Lidhur Kontrata Alked Kopaçi 695,000
Qeverisja Vendore Skrapar ‘‘Blerje Nafte per nevojat e Ndermarrjes se Sherbimeve Publike, Skrapar 8,000,000 Lidhur Kontrata GRADECI Marzhi i fitimit 23%
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje Vegla pune Lidhur Kontrata Adelisa Stafa 111,000
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje Tulla Rate Lidhur Kontrata ENTELA VELIU 430,000
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje nafte për administratën, për ujitje - kullimi dhe për zjarrfikësen për vitin 2020 2,754,166 Lidhur Kontrata GRADECI Vlera me marzh fitimi e shprehur në përqindje 19%
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje ushqimesh për nevojat e konviktit të shkollës së mesme 2020 2,293,693 Lidhur Kontrata 4 S 2,290,410.00
Qeverisja Vendore Skrapar Studim-Projektim,“Rikualifikimi urban i ambjenteve rekreative, restaurimi i fasadave te objekteve ne lagjen “5 Shtatori”Corovode 1,701,695 Lidhur Kontrata Dea Studio 1,698,500.00
Qeverisja Vendore Skrapar Rikonstruksion i Urës Automobilistike tip Beli, fshati Malind, Ndërmarrja e Shërbimeve Publike, Skrapar Lidhur Kontrata EB-2000 619,970
Qeverisja Vendore Skrapar Rikonstruksion Urës Automobilistike tip Beli, fshati Malind, Ndërmarrja e Shërbimeve Publike, Bashkia Skrapar. Lidhur Kontrata XHEZMI SIQECA 575,900
Qeverisja Vendore Skrapar Blerje Karburanti Nafte D-1 per Ujesjelles Kanalizime Skrapar Lidhur Kontrata GRADECI 145.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data