Open Procurement Albania

Sistemim Asfaltim I Rruges Ne Fshatin Shegas

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Lushnje
Institucioni Prokurues Bashkia Lushnje
Objekti i Tenderit Sistemim Asfaltim I Rruges Ne Fshatin Shegas.
Burimi i financimit: vënë në dispozicion nga buxheti i Bashkisë së Tiranës për vitin 2019, miratuar me VKB Nr. 159, datë 21.12.2018 “Për miratimin e programit buxhetor afatmesëm 2019 – 2021 dhe detajimin e buxhetit të Bashkisë së Tiranës për vitin 2019”.
Nr. Reference REF-06662-02-06-2019
Vlera / Fondi Limit 23 741 170,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 07-02-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 11-03-2019
Data e mbajtjes se tenderit 11-03-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 16
Operatore Konkurues K.M.K SHPK Ballsh & SINDER AB SHPK
A-L-Asfalt SHPK
GLAVENICA SHPK
Company RIVIERA SHPK
SPEKTRI SHPK
Euro Ndertimi 2000 SHPK
S.M.O UNION SHPK
Beqiri SHPK
SIRETA 2F SHPK
ARDMIR & SARK SHPK
Shkelqimi 07 SHPK
Eni SHPK
2 Z Konstruksion SHPK
K-AAV SHPK
Leon Konstruksion SHPK
Llazo SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ENI/L
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 15 897 042,00
  Data e shpalljes se fituesit 17-04-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 19076450.4
  Data e lidhjes se kontrates 26-04-2019
  Kohezgjatja e kontrates 26 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Kthyer pergjigje me shkresen Nr prot 2697/2 Date 03.04.2019.

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. K-AAV SHPK:
  • Nuk ka paraqitur dokumentacion ligjor per kamionin me targe AA920LT , per te cilin nuk eshte paraqitur dokument që verteton sigurimin e mjetit (siguracion I vlefshen), certifikaten e kontrollit teknik. Kjo mangesi bie ne kundershtim me Dokumentat Standarte te Tenderit , Shtojca nr 12 , Kriteret e Vecanta te Kualifikimit , Kapaciteti Teknik , pika 6.
  • Nuk ka paraqitur dokumentacion disponimi ligjor per dy kamiona veteshkarkues mbi 10 ton nga tre qe kerkohen ne DT. Kjo mangesi bie ne kundershtim me Dokumentat Standarte te Tenderit , Shtojca nr 12 , Kriteret e Vecanta te Kualifikimit , Kapaciteti Teknik , pika 6.
  • Nuk ka paraqitur dokumentacion ligjor per Autobotin e ujit me targe BR9453A , per te cilin nuk eshte paraqitur dokument që verteton sigurimin e mjetit (siguracion I vlefshen), certifikaten e kontrollit teknik te vlefshme. Kjo mangesi bie ne kundershtim me Dokumentat Standarte te Tenderit , Shtojca nr 12 , Kriteret e Vecanta te Kualifikimit , Kapaciteti Teknik , pika 6.
  • Nuk plotesojn kriterin e puneve te ngjashme pasi nuk ka paraqitur ,punë të ngjashme për një objekt të vetëm në një vlerë prej 50% e vlerës së përllogaritur të kontratës, që prokurohet, dhe që është realizuar gjatë tri viteve të fundit ose punë të ngjashme ,ku vlera monetare totale e punëve të kryera, e marrë së bashku, gjatë tri viteve të fundit, sa dyfishi i vlerës limit të kontratës, që prokurohet .
  • Shoqeria nuk ka paraqitur dokumentacion punesimi per nje inxhinier ndertimi. Kjo mangesi bie ne kundershtim me Dokumentat Standarte te Tenderit , Shtojca nr 12 , Kriteret e Vecanta te Kualifikimit , Kapaciteti Teknik , pika 2.3.4.

  2. SPEKTRI shpk:
  • Shoqeria nuk ka paraqitur dokumentacion ligjor per eskavatorin me goma, per te cilin nuk eshte paraqitur dokument që verteton regjistrimin e mjetit (leje qarkullimi), certifikaten e kontrollit teknik , siguracionin e mjetit. Kjo mangesi bie ne kundershtim me Dokumentat Standarte te Tenderit , Shtojca nr 12 , Kriteret e Vecanta te Kualifikimit , Kapaciteti Teknik , pika 6.
  • Shoqeria nuk ka paraqitur dokumentacion ligjor per fadromen, per te cilen nuk eshte paraqitur dokument që verteton regjistrimin e mjetit (leje qarkullimi), certifikaten e kontrollit teknik , siguracionin e mjetit. Kjo mangesi bie ne kundershtim me Dokumentat Standarte te Tenderit , Shtojca nr 12 , Kriteret e Vecanta te Kualifikimit , Kapaciteti Teknik , pika 6.

  2. BEQIRI SHPK:
  • Shoqeria nuk ka paraqitur asnje dokumentacion per disponim apo kontrate furnizimi fabrike betoni dhe asfaltobetoni sebashku me dokumentatcionin tekniko-ligjor bashkangjitur. Kjo mangesi bie ne kundershtim me Dokumentat Standarte te Tenderit , Shtojca nr 12 , Kriteret e Vecanta te Kualifikimit , Kapaciteti Teknik , pika 6.

  3. K.M.K SHPK & ALBKONSTRUKSION SHPK&SINDER AB:
  • Bashkimi shoqerive K.M.K Shpk&Albkonstruksion Shpk&Sinder Ab Shpk nuk plotesojne kriterin e puneve te ngjashme pasi asnje nga shoqerite vecma ose dhe sebashku nuk kane paraqitur ,punë të ngjashme për një objekt të vetëm në një vlerë prej 50% e vlerës së përllogaritur të kontratës, që prokurohet, dhe që është realizuar gjatë tri viteve të fundit ose punë të ngjashme ,ku vlera monetare totale e punëve të kryera, e marrë së bashku, gjatë tri viteve të fundit, sa dyfishi i vlerës limit të kontratës, që prokurohet .

  4. EURONDERTIMI SHPK:
  • Shoqeria EURONDERTIMI SHPK. nuk ka paraqitur dokumentacion ligjor per eskavatorin me goma , dokument që verteton regjistrimin e mjetit (leje qarkullimi), certifikaten e kontrollit teknik , siguracionin e mjetit. Kjo mangesi bie ne kundershtim me Dokumentat Standarte te Tenderit , Shtojca nr 12 , Kriteret e Vecanta te Kualifikimit , Kapaciteti Teknik , pika 6.
  • Shoqeria EURONDERTIMI SHPK ka paraqitur dokumentacion ligjor per kamionin me targe AA488SB , per te cilin eshte paraqitur dokument që verteton sigurimin e mjetit (siguracion I vlefshen), certifikaten e kontrollit teknik ku rezulton se nuk eshte kamion veteshkarkues mbi 10 ton por kamion rimorkiator . Kjo mangesi bie ne kundershtim me Dokumentat Standarte te Tenderit , Shtojca nr 12 , Kriteret e Vecanta te Kualifikimit , Kapaciteti Teknik , pika 6.
  • Shoqeria EURONDERTIMI SHPK. nuk ka paraqitur dokumentacion ligjor per disponimin e nje mjeti Grejder . Kjo mangesi bie ne kundershtim me Dokumentat Standarte te Tenderit , Shtojca nr 12 , Kriteret e Vecanta te Kualifikimit , Kapaciteti Teknik , pika 6.
  • Shoqeria EURONDERTIMI SHPK. nuk ka paraqitur dokumentacion ligjor per disponimin e nje mjeti Autobot uji . Kjo mangesi bie ne kundershtim me Dokumentat Standarte te Tenderit , Shtojca nr 12 , Kriteret e Vecanta te Kualifikimit , Kapaciteti Teknik , pika 6.
  • Shoqeria nuk ka paraqitur dokumentacion ligjor per disponimin e instumentit topogjeodezik dhe deflektometrin , per te cilin nuk eshte paraqitur dokument. Kjo mangesi bie ne kundershtim me Dokumentat Standarte te Tenderit , Shtojca nr 12 , Kriteret e Vecanta te Kualifikimit , Kapaciteti Teknik , pika 6.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.18 - Dt.06-05-2019

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data