Open Procurement Albania

Blerje server Storage dhe pajisje te tjera informatike

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Elbasan
Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan
Objekti i Tenderit Blerje server Storage dhe pajisje te tjera informatike
Nr. Reference REF-19632-04-25-2019
Vlera / Fondi Limit 4 500 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 26-04-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-05-2019
Data e mbajtjes se tenderit 08-05-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues PC STORE
CCS
BNT Electronics
S&T Albania shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • S&T Albania SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4 398 800,00
  Data e shpalljes se fituesit 31-05-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 5278560
  Data e lidhjes se kontrates 05-06-2019
  Kohezgjatja e kontrates 45 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  2. Operatori ekonomik “BNT” shpk:
  Operatori Ekonomik nuk ploteson kriteret si me poshte:
  - Nuk ka paraqitur certifikatat per stafin (te pakten 2 specialiste) per routing and switching sic kerkohej ne piken 2.3.5 (b).
  - Emrat e punonjesve per te cilet jane paraqitur certifikata jane te perseritur edhe per piken 2.3.5 (a).

  3. Operatori ekonomik “CCS” shpk.
  • Operatori Ekonomik nuk ploteson kerkesen per paraqitjen e Autorizimit te Prodhuesit McAfee per produktin e ofertuar. Operatori Ekonomik ka paraqitur Autorizim nga Distributori dhe jo nga Prodhuesi.
  • Ne lidhje me produktin e ofertuar SERVER, referuar katalogut HPE_ProLiant_DL380_Gen10_Server të dorëzuar në Sistemin e Prokurimeve Elektronike për modelin e Serverit, krahasuar me specifikimet teknike minimale të kërkuar nga autoriteti kontraktor rezulton se Serveri i dorëzuar nuk përmbush specifikimet teknike pasi nuk disponon LCD operation panel, duke rene ndesh me specifikimet teknike te kerkuara ne DST.

  4. Operatori ekonomik “PC Store” shpk.
  Operatori Ekonomik nuk ploteson kriteret si me poshte:
  • Nuk ka paraqitur certificate per partneritet Gold ose me te larte me prodhuesin e paisjeve Server, Storage dhe switch te ofertuar.
  Nga dokumentacioni i dorezuar rezulton se operatori ekonomik ka ofertuar me brand HPE per pjesen e Serverave dhe Storage dhe brand Cisco per pjesen e Switch-it, rrjedhimisht duhet te paraqitej certifikata e partneritetit Gold perkatesisht me prodhuesit HPE dhe Cisco, sic kerkohej ne piken 2.3.3 te Kapacitetit Teknik te kritereve te vecanta te kualifikimit.
  • Autorizimi i Prodhuesit per paisjet e ofertuara eshte paraqitur i paperkthyer dhe i noterizuar ne gjuhen shqipe sic kerkohet nga legjislacioni ne fuqi per rregullat e prokurimit publik.
  • Nuk ka paraqitur certifikatat per stafin (te pakten 2 specialiste) per storage ne nivel implementation engineer sic kerkohej ne piken 2.3.5 (a),. Certifikatat e paraqitura nuk jane per storage, por per Desktop, workstations dhe disa prej tyre jane certifikime per shitje.
  • Emri i punonjesit per te cilin eshte paraqitur certifikate ne nivel profesional per security nuk figuron ne listepagesat e dorezuara ne kundershtim me piken 2.3.5 per kapacitetin teknik.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.24 - Dt.17-06-2019

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data