Open Procurement Albania

Sistemim asfaltim i rruges se varrezave Balldre

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Lezhë
Institucioni Prokurues Bashkia Lezhe
Objekti i Tenderit Sistemim asfaltim i rruges se varrezave Balldre
Nr. Reference REF-20579-05-06-2019
Vlera / Fondi Limit 6 665 120,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 07-05-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 20-05-2019
Data e mbajtjes se tenderit 20-05-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues Nika
"DRINI A" & VARAKU.E SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • "DRINI A" - VARAKU.E SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 5 886 500,00
  Data e shpalljes se fituesit 31-05-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 7063800
  Data e lidhjes se kontrates 03-06-2019
  Kohezgjatja e kontrates 3 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1- Nika shpk :
  OE Nika sh.p.k. nuk ka paraqitur :
  Deshmi e perfundimit te kualifikimit perkates per njerin nga tekniket e ndertimit , kriter ky i kerkuar ne piken 2.3.3. germa d te kritereve tre vecanta te kualifikimit.
  Nuk ka paraqitur dokumentacion per te provuar se ka te punesuar punonjes te kualifikuar me Deshmi Kualifikimi te Sigurimit Teknik e leshuar nga nje trup çertefikuese e akredituar ne RSH-se, 2 teknik ndertimi , 4 punonjes karpentjer dhe 3 manovratore , si dhe 15 punonjes te certefikuar per rregullat e sigurimit teknik kriter I kerkuar ky ne piken 2.3.3. germa d e kritereve te vecanta te kualifikimit . Deshmite e kualifikimit per sigurimin teknik te paraqituar nga OE ne plotesim te ketij kriteri e kane mbaruara afatin e vlefshmerise se tyre me date 15.05.2019 pra ne daten e hapjes se ofertave nuk jane te vlefshme.
  Nuk ka paraqitur dokumentacionin per nje ing te pasiur me Çertefikate per trajnimin si pergjegjes i sigurise ne kantjere i mbeshtetur ne legjislacionin shqiptar per sigurine ne pune, Leshuar nga nje organizem certefikimi i pavarur i njohur nga sistemet e standartizimit kombetar ose nderkombetar dhe i regjistruar prane drejtorise se akreditimit ne ME ne RSH-se, i cili duhet te figuroje ne listapagesat e e shoqerise per 6 muajt e fundit nga data e hapjes se ofertave, kriter ky I kerkuar ne piken 2.3.3. germa e e kritereve te vecanta te kualifikimit. Certefikata e paraqitur ne plotesim te ketij kriteri nga OE eshte per juristin Gj. N. dhe jo per njerin Ing sic eshte kerkuar nekriteret e vecanta kualifikuese.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor- Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.23 - Dt.10-06-2019

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data