Open Procurement Albania

Rikonstruksion rrjet ujesjellesi dhe kanalizimi ne Rrugen"Dalip Zavalani, Vath Koreshi, dhe rrugen midis Petro Nini Luarasi dhe Shyqeri Ishmi.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane
Objekti i Tenderit Rikonstruksion rrjet ujesjellesi dhe kanalizimi ne Rrugen"Dalip Zavalani, Vath Koreshi, dhe rrugen midis Petro Nini Luarasi dhe Shyqeri Ishmi.
Nr. Reference REF-24660-05-30-2019
Vlera / Fondi Limit 14 112 605,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 31-05-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-07-2019
Data e mbajtjes se tenderit 04-07-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues Leon Konstruksion
MF Invest Group & MANE/S” shpk
Gerard-A
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GERARD - A
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 12 500 217,00
  Data e shpalljes se fituesit 26-07-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 15000260.4
  Data e lidhjes se kontrates 07-08-2019
  Kohezgjatja e kontrates 30 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ankesa mbi Vlerësimin e Ofertave: Më datë 15.07.2019 ka ardhur ankesë nga OE “LEON KONSTRUKSION” SHPK me Nr. K-1960 prot., datë 15.07.2019 të cilës i është kthyer përgjigje me shkresën me Nr. K-1960/1 prot., datë 15.07.2019 duke mos e pranuar ankesën e paraqitur prej tij.
  Gjatë afatit kohor për ankesa në KPP: Nuk është paraqitur ankesë.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Oferta e paraqitur nga Operatori Ekonomik ”Leon Konstruksion” shpk:
  Dokumentacioni i paraqitur nga Operatori Ekonomik “është i paplotë pasi nuk ka përmbushur kriteret e Veçanta të Kualifikimit/ Kapaciteti Teknik nuk zotëron kapacitet të mjaftueshem teknik për sa i përket mjeteve për të realizuar kontratën për këtë objekt prokurimi duke mos përmbushur Kriteret e veçanta për kualifikim, Kapaciteti Teknik dhe profesional.

  2.Oferta e paraqitur nga Bashkimi i Operatoreve Ekonomik JV “MF Invest Group” shpk & “MANE/S” shpk:
  Vërtetimi i Debisë i paraqitur në sistemin elektronik nga Operatori ekonomik nuk vërteton shlyerjen e të gjitha detyrimeve të maturuara të energjisë elektrike për periudhën më të fundit para hapjes së ofertave (04.07.2019) që tashmë ishte maturuar për proçedurën e prokurimit konkretisht muajin Maj 2019.
  Dokumentacioni i paraqitur nga Operatori Ekonomik “është i paplotë pasi nuk ka përmbushur kriteret e Veçanta të Kualifikimit/ Kapaciteti Teknik nuk zotëron kapacitet të mjaftueshem teknik për sa i përket mjeteve për të realizuar kontratën për këtë objekt prokurimi duke mos përmbushur Kriteret e veçanta për kualifikim, Kapaciteti Teknik dhe profesional.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.33 - Dt.19-08-2019

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data