Open Procurement Albania

Blerje Matesash Mekanik Uji ½ dhe matesa uji 1* ½ dhe aksesore te ndryshem

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Fier
Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier
Objekti i Tenderit Blerje Matesash Mekanik Uji ½ dhe matesa uji 1* ½ dhe aksesore te ndryshem
Nr. Reference REF-31954-07-29-2019
Vlera / Fondi Limit 9 830 950,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 30-07-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 23-08-2019
Data e mbajtjes se tenderit 23-08-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues NOVAMAT Shpk
AMU Shpk
ZEQIRI Shpk
ALPHA SOLUTIONS GROUP Shpk
FAT -GROUP Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALPHA SOLUTIONS GROUP
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 9 481 570,00
  Data e shpalljes se fituesit 08-01-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 11377884
  Data e lidhjes se kontrates 10-01-2020
  Kohezgjatja e kontrates 10-12-2019
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:
  1. ZEQIRI SHPK
  Operatori Ekonomik nuk ka paraqitur dokumenta ekonomike -tekniko-ligjore ne sistemin elektronik, konkretisht: 2.3.8. Certifikate qe te vertetoje se eshte rezistente ndaj rrezeve UV. Te gjitha keto certifikata te jene te leshuara nga institucione kompetente te pavarura certifikues/testues ose certifikata të jene te lëshuara nga një organ i vlerësimit të konformitetit, i akredituar nga organizmi kombëtar i akreditimit ose organizma ndërkombëtarë akreditues, të njohur nga Republika e Shqipërisë.

  2. NOVAMAT SHPK
  Operatori Ekonomik nuk ka paraqitur dokumenta ekonomike -tekniko-ligjore ne sistemin elektronik, konkretisht: 2.2. Kapaciteti ekonomik dhe financiar: 4- Operatori ekonomik duhet te paraqese analize cmimi te detajuar per te gjithe zerat e sherbimeve ne preventive, (kjo vlen edhe ne rastet e bashkimit te operatoreve, secili operator sipas perqindjes se furnizimit qe do te kryej dhe te kontrates se bashkepunimit).

  3. FAT -GROUP SHPK
  Vlere anomalisht e ulet si dhe analiza e detajuar e cmimit bazuar mbi nje peratore ekonomk i cili nuk eshte permendur ne asnje prej deklaratave, autorizim prodhuesi se distributori. Per kete arsye kjo analize cmimi nuk eshte bindese.

  4. AMU SHPK
  Ne baze te vendimit shkreses se ardhur nga Komisionii Prokurimit Publik nr.784/1 prot.dt.17.12.2019 ardhur prane sh.a.Ujesjelles-Kanalizime Fier me dt.20.12.2019 nr.786 prot. Mbi skualifikimin e operatorit “AMU” per shkak te mungeses se katalogut te prodhuesit per te gjithe mallrat objekt prokurimi te percaktuara nga autoriteti kontraktor ne shtojcen nr.12, nuk ka paraqitur kataloge per te gjithe artikujt e kerkuar ne prokurim sipas preventivit.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.2 - Dt.20-01-2020

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data