Open Procurement Albania

Loti 2 Qumesht dhe nenprodukte te tij

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Gjirokastër
Institucioni Prokurues Bashkia Gjirokaster
Objekti i Tenderit Loti 2 Qumesht dhe nenprodukte te tij
Nr. Reference REF-47160-01-08-2020
Vlera / Fondi Limit 2 802 449,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 09-01-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-02-2020
Data e mbajtjes se tenderit 03-02-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues Gezim Sino
M.C.CATERING Shpk
Sofia Myftari
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Gëzim Sino
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 787 419,00
  Data e shpalljes se fituesit 10/03/2020 00:00:00
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 3344903
  Data e lidhjes se kontrates 15-04-2020
  Kohezgjatja e kontrates Deri me 31.12.2020
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1.M.C.CATERING Shpk
  Ne fazen e vleresimit te dokumentacionit nga KVO-ja , prane Bashkise Gjirokaster u protokollua shkresa me nr.1807 prot, date 26.02.2020 nga M.C.CATERING shpk per terheqje nga procedura e prokurimit loti 2, per arsye pamundesie te ofrimit te sherbimit.
  2. Sofia Myftari
  Kishte mangesi te kriteret e vecanta te kualifikimit te percaktuara ne DST si me poshte:
  a. Mungon Licensa Kat.II.1.A.1, kerkuar ne paragrafin nr.2 te pikes nr.2.2 per kapacitetin ekonomik dhe financiar, Loti nr.2.
  b. Mungon (kontate qiraje,kontrate dhurimi, kontrate bashkepunimi) te ambjentit të përshtatshem për tregëtimin dhe magazinimin e artikujve objekt prokurimi kerkuar ne paragrafin nr.4 te pikes nr.2.2 per kapacitetin ekonomik dhe financiar, Loti nr.2, pasi dokumenti per pasurine nr.27/6 ZK 8541 eshte ne pronesi te Ferit Myftarit, objekti ”Lokal”.
  c. Mungon plotesimi I kushtit I kerkuar ne paragrafin nr.4 te pikes nr.2.2 per kapacitetin ekonomik dhe financiar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.22 - Dt.27-04-2020

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data