Open Procurement Albania

Loti 5 Fruta perime (zarzavate)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Gjirokastër
Institucioni Prokurues Bashkia Gjirokaster
Objekti i Tenderit Loti 5 Fruta perime (zarzavate)
Nr. Reference REF-47166-01-08-2020
Vlera / Fondi Limit 2 520 131,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 09-01-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-02-2020
Data e mbajtjes se tenderit 03-02-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues Gezim Sino
Sofia Myftari
Ferit Myftari
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Gëzim Sino
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 504 997,00
  Data e shpalljes se fituesit 01-04-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 3005996
  Data e lidhjes se kontrates 15-04-2020
  Kohezgjatja e kontrates Deri me 31.12.2020
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka patur ankese me Nr.2094 prot Dt 04.03.2020.
  Ka marrë përgjigje me Nr.2094/1 Dt 06.03.2020.
  Jane skualifikuar operatoret ekonomi :
  1. Sofia Myftari
  a. Mungon licenca Kat.II.1.A.1, kerkuar ne paragrafin nr.2 te pikes nr.2.2 per kapacitetin ekonomik dhe finaciar, loti nr .5.
  b. Mungon ( Kontrate Qiraje, Kontrate dhurimi, Kontrate Bashkepunimi) te Ambjentit te Pershtatshem per tregetimin e artikujve objekt prokurimi kerkuar ne paragrafin nr.4 te pikes nr 2.2 per kapacitetin ekonomik dhe finaciar, loti nr.5, pasi dokumenti per pasurine nr.27/6 ZK8541 eshte ne pronesi te Ferit Myftari , objekti “Lokal”.
  c. Mungon plotesimi i kushtit i kerkuar ne paragrafin nr 4 te pikes nr 2.2 per kapacitetin ekonomik dhe Finaciar loti.nr 5 (ambjenti te plotesoj kushtet tekniko-teknologjike dhe te jete jo me i vogel se 50m²) pasi ambjenti i marre me qera me kontrate nr.122 REP. dhe nr .58 KOL date 23.01.2019 ndermjet qiradhensit Thoma Gega dhe qiramarresit Sofia Myftari i jep me qera 20m².
  d. Mungon Leja higjeno-sanitare te mjetit ATP ( Jo Frigorifer) me targa AA137 AA kerkuar ne paragrafin nr.5 te pikes 2.2 per kapacitetin ekonomik dhe finaciar, Loti nr. 5.
  2. Ferit Myftari
  a. Mungon xhiro mesatare vjetore per tre vitet e fundit kerkuar ne paragrafin nr.1. Te pikes nr. 2.2 per kapacitetin ekonomik dhe finaciar loti nr 5.
  b. Mungon licenca Kat.II.1A.1, kerkuar ne paragrafin nr .2 te pikes nr.2.2 per kapacitetin ekonomik dhe finaciar, Loti nr .5.
  c. Mungon pronesia ose ne perdorim kundrejt kontrates perkatese te noterizuar ( kontrate qiraje, kontrate dhurimi, kontrate bashkepunimi) te ambjentit te pershtateshem per tregetimin dhe magazinimin e artikujve objekt prokurimi i kerkuar ne paragrafin nr.4 te pikes nr.2.2 per kapacitetin ekonomik dhe finaciar Loti nr .5.
  d. Mungon pronesia ose ne perdorim kundrejt kontrates perkatese te noterizuar, te pakten nje automjet ATP ( Jo Frigorifer) leja higjeno- sanitare te mjetit, kerkuar ne paragrafin nr . 5 te pikes nr 2.2 per kapacitetin ekonomik dhe finaciar, loti nr 5.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.22 - Dt.27-04-2020

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data