Open Procurement Albania

Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Furnizim me karburant per vitin 2019

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Malësi e Madhe
Institucioni Prokurues Bashkia Malesi e Madhe
Objekti i Tenderit Kjo kontratë me palë Bashkia Malesi e Madhe ( Autoritet Prokurues) dhe me Bashkimin e operatoreve ekonomik "Kastrati" Shpk & "Kastrati" Sha, me objekt: Furnizim me karburant per vitin 2019 e lidhur në datë 24.04.2019 , është bërë në bazë të Marrëveshjes Kuadër të datës: 13-02-2019 me nr.REF: 02324-12-27-2018

Nr. Reference REF-02324-12-27-2018
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 28-12-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-01-2019
Data e mbajtjes se tenderit 21-01-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues Kastrati Shpk & Kastrati Sha
A&T Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Kastrati Shpk - Kastrati Sha
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 6204205
  Data e lidhjes se kontrates 24-04-2019
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  1. A&T shpk:
  - Firma A&T shpk nuk ka paraqitur Certifikate BS OHSAS 18001:2007 e kerkuar per kualifikim tek kapaciteti teknik, pika 7.
  - Firma A&T shpk nuk ka paraqitur Certifikate BS PASS 99:2012 e kerkuar per kualifikim tek kapaciteti teknik, pika 7.
  - Ka paraqitur nje kontrate bashkepunimi me shoqerine “OLSI” sh.p.k. me nr NIPT-i : K63423463I, por nuk ka paraqitur dokumenta te kesaj shoqerie per te vertetuar qe kjo shoqerii ploteson kriteret e vendosura nga AK Bashkia Malesi e Madhe per tenderin ne fjale.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor- Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Malësi e Madhe REF-02324-12-27-2018
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.2 - Dt.20-01-2020

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data