Open Procurement Albania

Ujesjellesi Dritaj-Fanje-Karkavec, Bashkia Prrenjas,(vazhdim)F.V matesa familjare

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Prrenjas
Institucioni Prokurues Bashkia Prrenjas
Objekti i Tenderit Ujesjellesi Dritaj-Fanje-Karkavec, Bashkia Prrenjas,(vazhdim)F.V matesa familjare
Nr. Reference REF-66882-07-27-2020
Vlera / Fondi Limit 25 083 333,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallur Prokurimi
Data e Njoftimit te Tenderit 28-07-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-08-2020
Data e mbajtjes se tenderit 28-08-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 202 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Ujesjellesi Dritaj-Fanje-Karkavec, Bashkia Prrenjas, (vazhdim)F.V matesa familjare.

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Prrenjas
  Institucioni Prokurues Bashkia Prrenjas
  Objekti i Tenderit Ujesjellesi Dritaj-Fanje-Karkavec, Bashkia Prrenjas, (vazhdim)F.V matesa familjare.
  Nr. Reference REF-57858-05-12-2020
  Vlera / Fondi Limit 25 083 333,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 13-05-2020
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-06-2020
  Data e mbajtjes se tenderit 15-06-2020
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 200 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 9643, datë 20.11.2006 “Për Prokurimin Publik” i ndryshuar, neni 24, pika 1: a) për shkaqe që dalin jashtë kontrollit të autoritetit kontraktor dhe të paparashikueshme në kohën e fillimit të procedurës së prokurimit, duke respektuar parimet e barazisë dhe të transparencës, sipas përcaktimit në rregullat e prokurimit publik.
  Projekti aktual do te të rishikohet me qëllim perfshirjen e te gjithe banorëvë që nuk janë përfshirë në të duke bërë qe i gjithë fshati të furnizohet me ujë nga ujësjellësi që do bëhet, duke bere ndryshimet perkatese ne projektin dhe specifikimet teknike. Konkretisht u konstatua se në projektin e Ujësjellësit Dritaj-Fanjë-Karkavec, Bashkia Prrenjas, (vazhdim)F.V matësa familjarë, nuk janë përfshirë te gjithe banoret e fshatit (referuar ankesave te banoreve dhe verifikimeve nga specialistet e urbanistikes).

  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Nr.43 - Dt.20-07-2020

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data