Open Procurement Albania

Blerje Asfalti per Rruge Urbane dhe Rurale 2020

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Institucioni Prokurues Nderrmarrja Rruga Durres
Objekti i Tenderit Blerje Asfalti per Rruge Urbane dhe Rurale 2020
Nr. Reference REF-58653-05-20-2020
Vlera / Fondi Limit 33 332 967,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 21-05-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 16-06-2020
Data e mbajtjes se tenderit 16-06-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues K.M.K.shpk
ALB KORCA shpk
ALESIO-2014
KEGLI-DURI
CAUSHI M SHPK&SARDO SHPK
AL-ASFALT shpk
BAMI shpk
SARK SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALESIO - 2014
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 24 275 450,00
  Data e shpalljes se fituesit 29-07-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 180 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa. Ne AK Ndemarrja Rruga Durres paraqitet Ankesa me nr.167prot date 8.07.2020 nga OE I Skualifikuar nga KVO per kete procedure prokurimi ALB-KORCA. KSHA mbasi shqyrton dokumentacionin dhe vleresimin e KVO-se harton “Kthim pergjigje ankeses” per ALB-KORCA me nr.107/13prot date 14.07.2020, Ankesa nuk pranohet.
  Paraqitet Ankesa nga OE KMK me nr.107/11prot date 10.07.2020 , per kete procedure prokurimi. KSHA mbasi shqyrton dokumentacionin dhe vleresimin e KVO-se harton “Kthim pergjigje ankeses” Per OE KMK shpk me nr.107/14prot date 14.07.2020, Ankesa nuk pranohet.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. K.M.K.shpk, për këto arsye:
  - Ka dorëzuar ofertë anomalisht të ulët.
  2. ALB KORCA shpk, për këto arsye:
  - Nuk ka përmbushur kërkesat për kualifikim te kerkuara ne dokumentat e tenderit pasi: Sipas shtojces 2/1.OE ka paraqitur kontratë furnizimi me operator I cili gjithashtu ka paraqitur ofertë për këtë objekt prokurimi.
  3. KEGLI-DURI, për këto arsye:
  -Nuk ka përmbushur kërkesat për kualifikim te kerkuara ne dokumentat e tenderit pasi: Sipas shtojces 2/1.OE ka paraqitur kontratë furnizimi me operator I cili gjithashtu ka paraqitur ofertë për këtë objekt prokurimi.
  4. CAUSHI M SHPK&SARDO SHPK, për këto arsye:
  - Nuk ka permbushur kerkesat per kualifikim ne dokumentat e tenderit pasi: OE ka paraqitur kontratën e furnizimit me asfaltobeton por nuk ka të percaktuar distancën, nëse ndodhet brënda perimietrit të përcaktuar nga Autoriteti Kontraktor prej 30km.
  5. AL-ASFALT, për këto arsye:
  - Nuk ka permbushur kerkesat per kualifikim ne dokumentat e tenderit pasi: Sipas shtojces 2/1.OE ka paraqitur kontratë furnizimi me operator I cili gjithashtu ka paraqitur ofertë për këtë objekt prokurimi.
  6. BAMI, për këto arsye:
  - Nuk ka permbushur kerkesat per kualifikim ne dokumentat e tenderit pasi: Sipas shtojces 2/1.OE ka paraqitur kontratë furnizimi me operator I cili gjithashtu ka paraqitur ofertë për këtë objekt prokurimi.
  7. SARK SHPK, për këto arsye:
  - Nuk ka permbushur kerkesat per kualifikim ne dokumentat e tenderit pasi: OE ka paraqitur kontratën e furnizimit me asfaltobeton por nuk ka të percaktuar distancën, nëse ndodhet brënda perimietrit të përcaktuar nga Autoriteti Kontraktor prej 30km.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data