Open Procurement Albania

”Rikonstruksion i Blloqeve te pallateve “Mehmet Pashë Plaku”.

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Shkodër
Institucioni Prokurues Bashkia Shkoder
Objekti i Tenderit ”Rikonstruksion i Blloqeve te pallateve “Mehmet Pashë Plaku”.
Burimi i Financimit: Burimi i Financimit sipas VKB nr.26 date 30.12.2019“Per miratimin e Buxhetit te vitit 2020 dhe programit buxhetor afatmesem perfundimtar 2020-2022 te Bashkise Shkoder“ për investime i detajuar si me poshte: Financimi per vitin 2020 eshte 3,540,000 leke pa tvsh, Financimi per vitin 2021 eshte 6,104,698 leke pa tvsh.
Nr. Reference REF-68624-08-13-2020
Vlera / Fondi Limit 9 644 698,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 14-08-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 14-09-2020
Data e mbajtjes se tenderit 14-09-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues “Delia Impex” sh.p.k
“Karl Gega Konstruksion” sh.p.k
“ALB - KONSTRUKSION” sh.p.k
”S.M.O. Vataksi” sh.p.k
“MIKI KONSTRUKSION”sh.p.k &“SPEKTRI“sh.p.k
“Gysi” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Karl Gega SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7,060,650
  Data e shpalljes se fituesit 13-10-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 3 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa. Me shkresen nr.13299 prot date 22.09.2020 ka paraqitur formularin e ankeses shoqeria”Delia Impex” sh.p.k. Me shkresen nr. 13299/1 prot date 28.09.2020 Autoriteti Kontraktor i ka kthyer pergjigje ankeses duke mos i marre parasysh pretendimet e shoqerise Delia Impex” sh.p.k.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “Delia Impex” shpk, për këto arsye:
  - Nuk ploteson piken 6, te kapacitetit teknik,pasi nuk ka deklaruar emrat e inxhinierit te ndertimit dhe inxhinierit topograf te cilet do te jene të disponueshëm për realizimin e kësaj kontrate
  2. “Gysi” shpk, për këto arsye:
  - Per teknikun e ndertimit nuk eshte paraqitur diplloma e shkolles/deshmi nga organe/institute te akredituar.
  - Nuk ka paraqitur dokumentacion se disponon nje mjet transporti vetshkarkues 3.5- 7 ton.
  3. “MIKI KONSTRUKSION” sh.p.k. &“SPEKTRI“ sh.p.k, për këto arsye:
  - Kontrata e bashkepunimit midis dy shoqerive date 11.09.2020 nuk eshte bere ne perputhje me VKM nr.914, dt.29.12.2014.
  - Vertetimi leshuar nga OSHEE date 07.08.2020 nuk eshte leshuar ne emer te subjektit MIKI Konstruksion sic kerkohet ne DST.
  - Bilancet e vitit 2017,2018,2019 nuk jane te certifikuar nga dega e tatim Taksave ashtu sic kerkohet ne kriteret e percaktuara ne DST per shoqerine MIKI Konstruksion.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data