Open Procurement Albania

Rikonstruksion Rruga "Paqes" dhe Rruga "Besa Shqiptare”

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Shkodër
Institucioni Prokurues Bashkia Shkoder
Objekti i Tenderit Rikonstruksion Rruga "Paqes" dhe Rruga "Besa Shqiptare”
Nr. Reference REF-68771-08-14-2020
Vlera / Fondi Limit 10 145 602,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 17-08-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-08-2020
Data e mbajtjes se tenderit 28-08-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues “Delia Impex” sh.p.k
“ALB - KONSTRUKSION” sh.p.k
“Karl Gega Konstruksion” sh.p.k
”S.M.O. Vataksi” sh.p.k
“Lacaj”sh.p.k
“Gysi” sh.p.k
“Rroku GUEST sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALB - KONSTRUKSION
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7,470,332
  Data e shpalljes se fituesit 13-10-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 4 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa. Me shkresen nr.13298 prot date 22.09.2020 ka paraqitur formularin e ankeses shoqeria”Delia Impex” sh.p.k. Me shkresen nr. 13298/1 prot date 28.09.2020 Autoriteti Kontraktor i ka kthyer pergjigje ankeses duke mos i marre parasysh pretendimet e shoqerise Delia Impex” sh.p.k.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “Delia Impex” shpk, për këto arsye:
  - Nuk ploteson piken 6, te kapacitetit teknik,pasi nuk ka deklaruar emrat e inxhinierit te ndertimit dhe inxhinierit topograf te cilet do te jene të disponueshëm për realizimin e kësaj kontrate.
  - Kontratat e punes me punetoret nuk jane ne perputhje me Kodin e Punes pasi ne te nuk kane te percaktuar as pagen dhe as profesionin qe ata ushtrojne.
  2. “Gysi” shpk, për këto arsye:
  - Per teknikun e ndertimit nuk eshte paraqitur diplloma e shkolles/deshmi nga organe/institute te akredituar.
  - Nuk ka paraqitur dokumentacion se disponon nje mjet transporti vetshkarkues 3.5- 7 ton (kapac.mbajtes).
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB - KONSTRUKSION viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB - KONSTRUKSION viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB - KONSTRUKSION viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB - KONSTRUKSION viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data