Open Procurement Albania

Rikonstruksion rruga Tepelena

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Institucioni Prokurues Bashkia Durres
Objekti i Tenderit Rikonstruksion rruga Tepelena
Nr. Reference REF-84727-01-25-2021
Vlera / Fondi Limit 49 988 500,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 26-01-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-02-2021
Data e mbajtjes se tenderit 26-02-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 23
Operatore Konkurues “SHKELQIMI 07”
L.T.E CONSTRUCTION
S.M.O UNION & BLERIMI sh.p.k
BE –IS SH.P.K
K.M.K
COMPANY RIVIERA 2008
BEQIRI
ERIL B&B & LLAZO
EURONDERTIMI 2000
BESTA
Braka Construction
AL – ASFALT
ALB-KON
KEVIN CONSTRUKSION
VELLEZERIT HYSA
Shendelli
GLAVENIC
DION-AL
K A C D E D J A
BOSHNJAKU.B
PEPA GROUP GROUP
ALESIO- 2014
ELDA-VL
Operator Ekonomik Kontraktues
 • S.M.O UNION - BLERIMI sh.p.k
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 30,844,437
  Data e shpalljes se fituesit 02-04-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 84 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. ELDA-VL, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur ofertë
  2. “SHKELQIMI 07”, për këto arsye:
  - nuk ploteson kriteret per kualifikim pasi ka paraqitur te njejtin: Stafin teknik te shoqërisë dhe dëshmi për mjetet e pajisjet teknike, ne procedura prokurimi te kryera ne te njejten kohe por ne objekte te ndryshme (referuar auditimit te KLSH-së nr.775/1 prot. date 10.09.2020, Akt konstatimit nr 9 protokolluar ne bashkine Durres nr.11239/31 date 03.12.2020).
  3. L.T.E CONSTRUCTION, për këto arsye:
  - nuk ploteson kriteret per kualifikim pasi ka paraqitur te njejtin: Stafin teknik te shoqërisë dhe dëshmi për mjetet e pajisjet teknike, ne procedura prokurimi te kryera ne te njejten kohe por ne objekte te ndryshme (referuar auditimit te KLSH-së nr.775/1 prot. date 10.09.2020, Akt konstatimit nr 9 protokolluar ne bashkine Durres nr.11239/31 date 03.12.2020).
  4. K.M.K, për këto arsye:
  - Në përgjigje të kërkesës për të justifikuar çmimin anomalisht të ulët, ofertuesi K.M.K me vlerë të ofertës 31’571’974 lekë, nuk ju pergjigj ofertes anomalisht te ulet, verifikuar prane protokollit te Bashkise, ku rezultoi se kjo pergjigje nuk ka ardhur prane Autoritetit Kontraktor si dhe ne sistemin e prokurimit elektronik (bashkangjitur mesazhi elektronik i SPE, ku duket qarte se mungon pergjigjia), ku sipas legjislacionit kerkohet te japi zyrtarisht informacion me shkrim.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S.M.O UNION viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S.M.O UNION viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S.M.O UNION viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S.M.O UNION viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BLERIMI sh.p.k viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BLERIMI sh.p.k viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BLERIMI sh.p.k viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BLERIMI sh.p.k viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data