Open Procurement Albania

Sistemim asfaltim i unazės sė qytetit Kukės, karburant i vjetėr - stacioni pėr Morinė - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve.

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kukės
Institucioni Prokurues Bashkia Kukės
Objekti i Tenderit Sistemim asfaltim i unazės sė qytetit Kukės, karburant i vjetėr - stacioni pėr Morinė - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve.
Nr. Reference REF-72314-03-16-2017
Vlera / Fondi Limit 81 039 832,00
Lloji i Kontratės Publike Punė Publike
Lloji i Procedurės Procedurė e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit tė Tenderit 16-03-2017
Data e fundit pėr dorėzimin e Dokumenteve 12-04-2017
Data e mbajtjes sė tenderit 12-04-2017
Nr. i Operatorėve Konkurues 4
Operatorė Konkurues Alba Konstruksion Shpk & PE VLA KU Shpk - BE IS Shpk & 2T Shpk - G.P.G. COMPANY Shpk - Uleza Ndertimi Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • G.P.G. COMPANY SHPK
 • Oferta fituese Lekė pa TVSH 79 888 695,00
  Data e shpalljes sė fituesit 02-05-2017
  Vlera e kontraktuar Lekė me TVSH 95866434
  Data e lidhjes sė kontratės 26-06-2017
  Kohėzgjatja e kontratės Deri me 31-12-2018
  Shtesė kontrate (Lekė me TVSH)
  Ankesa Ankesa: Ka patur 1. Me date 05.05.2017, BOE “Alba Konstruksion” shpk dhe “PE-VLA-KU” shpk, paraqitin ankesen e tij prane Autoritetit Kontraktor, duke kundershtuar proceduren e vleresimit. Komisioni i Shqyrtimit te Ankesave i ngritur nga Kryetari i Bashkise Kukes, pasi mori ne shqyrtim ankesen e paraqitur nga BOE, vendosi rrezimin e saj. Ankesa ka mare pergjigje me date 11.05.2017. 2. Me date 08.05.2017, BOE “BE-IS” shpk dhe “2T” shpk, paraqitin ankesen e tij prane Autoritetit Kontraktor, duke kundershtuar proceduren e vleresimit. Komisioni i Shqyrtimit te Ankesave i ngritur nga Kryetari i Bashkise Kukes, pasi mori ne shqyrtim ankesen e paraqitur nga BOE, vendosi rrezimin e saj. Ankesa ka mare pergjigje me date 12.05.2017. 3. Me shkresen Nr.35 Prot., dt. 16.05.2017, AK Bashkia Kukes u vu ne dijeni per dergimin e formularit te ankeses, nga ana e BOE “Alba Konstruksion” shpk dhe “PE-VLA-KU” shpk, prane Komisionit te Prokurimit Publik. 4. Me vendimin Nr. 958/1 Prot, dt. 19.05.2017, te Komisionit te Prokurimit Publik u vendos pezullimi i procedures se prokurimit deri ne shqyrtimin e ankeses dhe marrjen e nje vendimi perfundimtar nga e ketij autoriteti. 5. Me shkresen Nr. 409/1 Prot., dt. 09.06.2017, te Komisionit te Prokurimit Publik, prane Bashkise Kukes u dergua vendimi Nr.409/2017 i tij, i cili rrezon kerkesen e BOE dhe lejon Autoritetin Kontraktor te ndjeke procedurat e metejshme ligjore.
  Janė skualifikuar ofertuesit e mėposhtėm: 1. Alba Konstruksion shpk dhe PE-VLA-KU“ shpk, Subjekti ekonomik “PE-VLA-KU” shpk nuk ka deshmuar marrjen ne dorezim te kryerjes se punimeve te ngjashme. Nuk ploteson kriterin e vendosur ne piken 2.3, Kapaciteti teknik, pika 6/b, paragrafi g. Subjektet ne proēeduren e prokurimit nuk deshmojne per pranine e stafit teknik ne listepagesat sipas periudhes se kerkuar ne DST. Nuk ploteson kriterin e vendosur ne piken 2.3/3 te DST.
  2.BOE “BE-IS“ shpk dhe “2T” shpk, Subjekti “2 T” shpk per vitin 2016 ka dorezuar vetem bilancin financiar te ketij viti. Ndersa nuk ka dorezuar raportin e eksperti kontabel per vitin 2016. Vertetimi i shoqerise “2T” shpk, i leshuar nga DRT- Tirane konfimon periudhen deri me 24.02.2017 dhe nuk verteton plotesimin e detyrimeve fiskale per muajin Mars 2017. BOE nuk disponojne mjetet dhe makineritre e meposhtme: a) Makineri per shtrim bordurash. Operatori ekonomik BE-IS shpk ka paraqitur nje fature tatimore shitje ne te cilen nuk specifikohet mjeti dhe e pashoqeruar me foto. b) Kamionēinat me targat AA108HK dhe TR6892U kane kaluar tonazhin e percaktuar ne kriteret e kualifikimit. c) Nuk disponohet paisja ndriēues me gjenerator.
  3. Uleza Ndertimi shpk, operatori kontraktor nuk permbush kushtin e punimeve te ngjashme. Subjekti nuk verteton pagimin e taksave dhe tarifave vendore per vitin 2017 ne vendet ku ushtron aktivitet. Mungojne liēensat profesionale per drejtuesit teknik Petrit Deda, Aldor Shpani, Angjelin Gjergji, Etleva Demiri, Ndue Gega.
  Arsyeja e Anulimit
  Shėnime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) pėr kėtė Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde tė Tenderit
  Shpallja e Fituesit NR.24 - DT.19-06-2017
  Lidhja e Kontratės NR.27 - DT.10-07-2017
  Vendim i Komitetit pėr Zhvillimin e Rajoneve nr. 8, datė 13.2.2017

  Tė drejtat e Pėrdorimit

  Pėrsa kohė nuk pėrcaktohet ndryshe, i gjithė informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nėn liēencat: This material is Open Data