Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

PROKURIME NË SEKTORIN E SHËNDETËSIË PËR PËRBALLIMIN E PANDEMISË COVID-19

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
20 21 40 1,340,330,016 35 1,258,338,070 953,027,924

Tenders list

Procurement Authority Tenderer/Contracting Institution Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Central Purchasing Agency Blerje materiale të ndryshme për pastrim (e ndarë në 3 Lote, përfshirë artikujt kundër COVID-19) - Loti 2 “Blerje materiale të ndryshme për pastrim” 60,799,437 Cancelled Procurement
Central Purchasing Agency Blerje materiale të ndryshme për pastrim (e ndarë në 3 Lote, përfshirë artikujt kundër COVID-19) - Loti 3 “Blerje materiale të nevojshme për mbrotjen personale" 10,296,759 Announced Procurement
"Nënë Tereza"  University Hospital Center "Nënë Tereza"  University Hospital Center Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Blerje maska dhe artikuj specifik per oskigjenoterapine e te semureve me Covid-19 te shtruar ne QSUNT per mbulimin e nevojave 12 mujore Signed the Contract OES Distrimed SHPK
Ministry of Health Ministry of Health Minikontrata nr. 1 ne zbatim te Marreveshjes Kuader me titull : “Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale për përballimin situatës së Covid-19”.
Signed the Contract INTERMED SHPK
Regional Hospital of Durrës Regional Hospital of Durrës “Blerje Mjete mbrojtese personale per perballimin e Situates Covid-19 për Spitalin Rajonal Durrës ” 5,015,000 Cancelled Procurement Aquarius Medical 2,635,000.00
"Nënë Tereza"  University Hospital Center "Nënë Tereza"  University Hospital Center Blerje maska dhe artikuj specifik per oskigjenoterapine e te semureve me Covid-19 te shtruar ne QSUNT per mbulimin e nevojave 12 mujore 68,573,298 Announced the Winner OES Distrimed SHPK 67,400,000.00
Ministry of Health Ministry of Health “Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale për përballimin situatës së Covid-19” 599,940,000 Announced the Winner INTERMED SHPK 359,533,908.00
"Mbreteresha Geraldine" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana "Mbreteresha Geraldine" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale për përballimin e situatës së Covid-19 4,157,125 Signed the Contract EUROMED SHPK 4,121,100.00
"Xhafer Kongoli" Hospital Center of Elbasan "Xhafer Kongoli" Hospital Center of Elbasan BLERJE MJETE MBROJTESE PERSONALE PER COVID 19 9,900,520 Signed the Contract EUROMED SHPK 9,880,500.00
Regional Hospital of Vlora Regional Hospital of Vlora “Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale për pëerballimin e situatës Covid-19 delegim nga MSHMS për nevoja të SRV “ 4,091,000 Signed the Contract Farma Net Albania 3,335,000.00
Regional Hospital Directorate of Berat Regional Hospital Directorate of Berat Blerje Artikuj per masa mbrojtese personale per perballimin e situates se COVID-19 6,888,333 Signed the Contract Farma Net Albania 6,489,000.00
Hospital Service Directorate of Kavaja Hospital Service Directorate of Kavaja Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale 1,057,000 Announced the Winner EUROMED SHPK 1,034,000.00
Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Tirane Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Tirane Blerje Artikuj për Masa Mbrojtëse Personale për përballimin e situatës së Covid-19”. 3,781,300 Announced the Winner FEDOS SHPK 3,773,500.00
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale (MMP) për përballimin e situatës emergjente COVID-19, per nje periudhe 2 mujore 85,150,000 Signed the Contract Gen-Alb Farma SHPK 84,935,000.00
"Nënë Tereza"  University Hospital Center "Nënë Tereza"  University Hospital Center ‘Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale për përballimin situatës së Covid-19’ per 2 muaj, me të drejtë shkëputje me lidhjen e MK nga MSHMS për procedurën bazë . 53,867,048 Signed the Contract FEDOS SHPK 53,566,680.00
Directorate of "Ihsan Cabej" Hospital in Lushnja Directorate of "Ihsan Cabej" Hospital in Lushnja Blerje veshje mbrojtese kunder covid 19 4,164,000 Signed the Contract 4 S 4,150,750.00
Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Shkoder Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Shkoder Blerje Pajisje Mbrojtese ne zbatim te masave COVID-19 2,166,667 Cancelled Procurement
Regional Hospital Directorate of Gjirokastra Regional Hospital Directorate of Gjirokastra Blerje maska per perballimin e situates emergjente, Covid -19 793,600 Signed the Contract EUROMED SHPK 787,600.00
Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Tirane Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Tirane Blerje Artikuj për Masa Mbrojtëse Personale për përballimin e situatës së Covid-19”, 3,281,108 Signed the Contract Aquarius Medical 3,249,542.00
Regional Hospital Directorate of Dibër Regional Hospital Directorate of Dibër Blerje materiale nje perdorimeshe kirurgjikale per perballimin e situates me Covid 19 per DSR Diber 2,084,000 Signed the Contract GREEMED SHPK 2,072,000.00
"Nënë Tereza"  University Hospital Center "Nënë Tereza"  University Hospital Center Furnizimin e nevojave emergjente për një periudhë 90 ditore me mjete për mbrojtje personale për përballimin e situatës COVID-19. 132,820,000 Signed the Contract Farma Net Albania 82,560,000.00
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale (MMP) për përballimin e situatës emergjente COVID-19, per nje periudhe 90 ditore”, ne S.U “Shefqet Ndroqi 73,745,000 Signed the Contract EUROMED SHPK 73,570,000.00
Public Health Institute of Tirana Public Health Institute of Tirana LOT 3 - “Blerje materiale konsumi ndihmese per sigurine dhe menaxhimin e mbetjeve infektive dhe sigurimin e transportit të mostrave të testimit Covid - 19, për nevojat e Sektorit/ laboratorit të ISHP-së” 3,714,083 Cancelled Procurement
Ministry of Health Ministry of Health Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale (MMP) për përballimin e situatës emergjente COVID-19 nga strukturat shëndetësore publike.
Burimi i Financimit Buxheti i shtetit
199,965,000 Signed the Contract EUROMED SHPK & Farma Net Albania SHPK 189,585,000.00
Regional Hospital Directorate of Berat Regional Hospital Directorate of Berat Veshje mbrojtese sterile personale nje perdorimeshe (perparese me kapuce) – COVID-19 799,200 Announced the Winner CFO PHARMA  239,000.00
Ministria e Drejtësisë Ministria e Drejtësisë Blerje materiale mjekësore në kuadër të masave për parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19. ( VKM Nr. 276, datë 6.4.2020 ) Signed the Contract FEDOS SHPK
Regional Hospital Directorate of Lezha Regional Hospital Directorate of Lezha Blerje Xhel Shumeperdorimesh (COVID-19). 165,718 Announced the Winner FLORFARMA SHPK 146,300.00
Regional Hospital Directorate of Lezha Regional Hospital Directorate of Lezha Blerje Doreza Sterile (COVID-19) 46,238 Announced the Winner  MAJ-ALB 14,000.00
Regional Hospital Directorate of Lezha Regional Hospital Directorate of Lezha Blerje doreza ekzaminimi (COVID-19) 180,000 Announced the Winner  Erlind Asllani  180,000.00
Regional Hospital Directorate of Lezha Regional Hospital Directorate of Lezha Blerje Kapuç per Infermiere (COVID-19) 6,000 Announced the Winner ALPEN PULITO 6,000.00

SUPPORTERS


Databaza është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë. Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.