Open Procurement Albania

Sistemim i përroit të Llixhave Segmenti Ura e pazarit – Llixha dhe rikualifikim urban i zonës

Qarkun Diber
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Sistemim i përroit të Llixhave Segmenti Ura e pazarit – Llixha dhe rikualifikim urban i zonës
Nr. Reference REF-69132-08-19-2020
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi
Vlera / Fondi Limit 228,390,741
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 20-08-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 20-08-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 21-09-2020
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 18
Operatore Konkurues 1. BEAN. sh.p.k & KOMBI INVEST sh.p.k.,
2. S I R E T A 2F sh.p.k & EURO-ALB shpk
3. 2Z KONSTRUKSION shpk, - J63229466K & I.C.C GROUP shpk
4. BLERIMI shpk & S.M.O.UNION shpk & METEO shpk
5. NDREGJONI shpk K31329048I & UDHA shpk
6. EUROKOS HOLDING SH.P.K. DEGA NE SHQIPERI shpk
7. K A C D E D J A shpk & AGRI CONSTRUCTION shpk
8. EGLAND shpk & Shendelli shpk
9. HAZIRI shpk & ARIFAJ shpk
10. AGI KONS STERKAJ BE - IS shpk
11. ALBA KONSTRUKSION shpk
12. GECI shpk
13. SELAMI shpk
14. ED KONSTRUKSION shpk
15. 2 N shpk & DESARET COMPANY shpk
16. DABAR
Operator Ekonomik Kontraktues
 • BEAN -
 • KOMBI INVEST -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 125,491,458
  Data e shpalljes se fituesit 07-10-2020
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 10 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. ED KONSTRUKSION shpk & S P E K T R I shpk per arsye se nuk ploteson kriteret e veçanta për kualifikim qe lidhen me kapacitetet organizative, makinerite, personelin e nevojshem.
  2. 2 N shpk & DESARET COMPANY shpk per arsye se Aktmarreveshja noteriale me nr. Rep 1284 dhe Nr Kol 326 e dorëzuar nga bashkimi i përkohshëm i operatorëve pjesëmarrrës në konkurim eshte e pavlefshme.

  3. DABAR Nuk ka paraqitur dokumentacion per te vertetuar kapacitetin teknik, financiar dhe profesional.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BEAN viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BEAN viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BEAN viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BEAN viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Raport Teknik

  Raport Elektrik

  Raport Llogarites

  Raport Hidrologjik

  Raport Gjeologjik

  Raport Llogarites i ures Tip

  Raport Topografik

  Projekt Teknik

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data