Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

PROKURIME NË SEKTORIN E SHËNDETËSIË PËR PËRBALLIMIN E PANDEMISË COVID-19

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Ministria e Shëndetësisë INTERMED SHPK 3 624,996,581 3 624,996,581 384,590,308

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Minikontrata nr. 1 ne zbatim te Marreveshjes Kuader me titull : “Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale për përballimin situatës së Covid-19”.
Lidhur Kontrata INTERMED SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë “Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale për përballimin situatës së Covid-19” 599,940,000 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK 359,533,908.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Blerje bari antineoplastik dhe immunomodulator, Tocilizumab 400mg/20ml” për nevojat e QSUT-së për situatën anti COVID -19 25,056,581 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK 25,056,400.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >