Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
36 CFO PHARMA  461 110,692,869 461 110,692,869 99,808,187

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Loti 7 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Acenocoumarol 4 mg Tablete 243 Lidhur Kontrata CFO PHARMA  240.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Loti 37 Barna dermatologjike Ketoconazole 20 mg/gr - 30 gr Tubet 9,800 Lidhur Kontrata CFO PHARMA  9,800.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Loti 47 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Folic acid 5mg Tablete 11,430 Lidhur Kontrata CFO PHARMA  11,250.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 12 Anti-infektive te pergjithshem Nystatin 500 000 UI Tablete 25,681 Lidhur Kontrata CFO PHARMA  11,040.00
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Blerje Medikamentesh 1,148,474 Lidhur Kontrata CFO PHARMA  1,109,374.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Veshje mbrojtese sterile personale nje perdorimeshe (perparese me kapuce) – COVID-19 799,200 Njoftuar Fituesi CFO PHARMA  239,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Lot 5 Shiringa 10cc Shiringe nje perdorimeshe , sterile , me Age 21 G , 3 pjese, Cope 2000 14,960 Njoftuar Fituesi CFO PHARMA  12,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Lot 3 Kanjule intravenoze 24G, me valvol Cope 300 12,600 Njoftuar Fituesi CFO PHARMA  12,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Lot 4 Shiringa 2cc Shiringe nje perdorimeshe , sterile , me Age 23G , 3 pjese, Cope 1000 4,810 Njoftuar Fituesi CFO PHARMA  4,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti.4 Paracetamol 500 mg Tablete 200 600 Njoftuar Fituesi CFO PHARMA  551.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti.10 Lanatoside C 0.4mg-2ml Ampule 100 5,300 Njoftuar Fituesi CFO PHARMA  5,200.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Loti 7 Omeprazole 364,095 Njoftuar Fituesi CFO PHARMA  361,500.00
Spitali Malësi e Madhe Spitali Malësi e Madhe Blerje materiale mjeksore 100,000 Njoftuar Fituesi CFO PHARMA  99,000.00
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Blerje medikamente 947,841 Njoftuar Fituesi CFO PHARMA  946,092.00
Qendra Shëndetësore Klos Qendra Shëndetësore Klos Blerje Ilaçe. 1,132,227 Lidhur Kontrata CFO PHARMA  1,131,205.00
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Lot 9 Barna dermatologjike Povidone Iodine 10%- 1000 ml Flakon/ Ampule 22,680 Lidhur Kontrata CFO PHARMA  22,400.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Loti 10 Fluconazole Anti-infektive te pergjithshem 150 mg Tablete/ Kapsule 41,700 Lidhur Kontrata CFO PHARMA 
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Loti 18 Clopidogrel Gjaku dhe organet formuese te gjakut 75 mg Tablete/ Kapsule. 19,788 Lidhur Kontrata CFO PHARMA 
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Loti 23 Heparine calcium Gjaku dhe organet formuese te gjakut 12500 UI - 0.5ml Shiringe e para pergatitur. 399,600 Lidhur Kontrata CFO PHARMA 
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 5 Heparine calcium 12500 UI/0.5 ml 2,722,890 Njoftuar Fituesi CFO PHARMA  309 leke per njesi.
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 10 Ibuprofen 325,349 Njoftuar Fituesi CFO PHARMA  6 leke per njesi pa tvsh.
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 10 Acenocoumarol 4 mg 140,318 Njoftuar Fituesi CFO PHARMA  5 lekë çmimi për njësi.
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje medikamente per vitin 2019 i ndare ne 30 Lote .
Lot 3 Cefazoline ( 1 gram, Flakon/ Ampule )
3,243,100 Njoftuar Fituesi CFO PHARMA  3,243,100.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje medikamente per vitin 2019 i ndare ne 30 Lote .
Lot 6 Fluconazole (150 mg, Tablete/ Kapsule)
53,515 Njoftuar Fituesi CFO PHARMA  51,975.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Lot 1 Cefazoline 601,577 Njoftuar Fituesi CFO PHARMA  600,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Blerje medikamente per nevojat spitalore . 2,163,028 Rishpallje me Lidhje Kontrate CFO PHARMA  2,150,209.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kuçovë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kuçovë Blerje Medikamente 3,320,013 Lidhur Kontrata CFO PHARMA  3,265,604.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 32 Povidone Iodine Lidhur Kontrata CFO PHARMA 
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 32 Povidone Iodine Lidhur Kontrata CFO PHARMA 
Ministria e Shëndetësisë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 25 Folic acid Lidhur Kontrata CFO PHARMA 

MBESHTETES


Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.