Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Nuk u gjeten te dhena per tu vizualizuar

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Ministria e Shëndetësisë 2 86 1,506,343,383 - - -

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Supervizimi për ndërtimin e godinës së re të laboratorëve në ISHP 3,612,231 Shpallur Procedura
Ministria e Shëndetësisë Spitali Rajonal “Memorial” Fier Shërbim Lavanderie për Spitalin Rajonal, Fier 51,224,000 Shpallur Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë “Shërbimi i trajtimit dhe asgjesimit të mbetjeve spitalore, për mbulimin e nevojave spitalore për një periudhë 36 mujore” 785,788,138 Shpallur Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 1 Human Rabies Immunoglobulin 8,315,424 Shpallur Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 3 Lithium carbonate 78,764 Shpallur Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 5 Nitroglycerine 731,637 Shpallur Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 7 Dantrolene Sodium 13,971,343 Shpallur Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 11 Salbutamol 2,515,954 Shpallur Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 17 Cytarabine 2,452,754 Shpallur Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 23 Progesterone 54,964 Shpallur Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 25 Betamethasone 1,121,999 Shpallur Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 26 Acenocoumarol 63,455 Shpallur Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 28 Heparine calcium 5,722,152 Shpallur Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 35 Pancreatin 34,304 Shpallur Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 36 Mitoxantrone 2,697,310 Shpallur Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 37 Human Anti D - Imunoglobulin 3,491,654 Shpallur Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Blerje bilete udhëtimi vajtje-ardhje, Tiranë-Itali Shpallur Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Blerje 3 (tre) bileta udhëtimi vajtje-ardhje, Tiranë-Ankara Shpallur Procedura ODISEA TRAVEL & TOURS SHPK 133,400.00
Ministria e Shëndetësisë Inspektorati Shteteror Shendetesor Qendror Tirane Blerje e barit Metadon 20 mg. 21,637,200 Shpallur Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë B16 - Blerje barna të ndryshme për përdorim spitalor.
Lot5 Tranexamic acid
3,712,005 Shpallur Procedura MEGAPHARMA SHPK 91.75 Leke per njesi.
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 8 Lidocaine hydrochloride + Chlorhexidine dihydrochloride 220,420 Shpallur Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 11 Carboplatin 13,604,067 Shpallur Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 23 Irinotecan 5,659,557 Shpallur Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 29 Oxaliplatin 8,788,983 Shpallur Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 30 Paclitaxel 12,691,599 Shpallur Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 33 Rituximab 8,363,143 Shpallur Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 2 Amisulpride 400 mg 79,052 Shpallur Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 5 Bupivacaine 5 mg/ml - 20 ml 2,474,921 Shpallur Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 7 Carbamazepine 200 mg 271,655 Shpallur Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 8 Chlordiazepoxide 10 mg 206,588 Shpallur Procedura

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.