Open Procurement Albania

Blerje bari Human Plasma Immunoglobuline me formë dozën 50g/l-50 ml dhe njësi flakon + set infuzioni

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Blerje bari Human Plasma Immunoglobuline me formë dozën 50g/l-50 ml dhe njësi flakon + set infuzioni
Nr. Reference REF-70166-08-28-2020
Vlera / Fondi Limit 28 819 744,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 31-08-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 23-09-2020
Data e mbajtjes se tenderit 23-09-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Me afat 2 vjeçar (24 muaj nga nënshkrimi i Marrëveshjes Kuadër).
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Në procedure e mësipërme, nuk është paraqitur asnjë ofertë ekonomike.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" REF-70166-08-28-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 82 datë 05 Tetor 2020

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.