Open Procurement Albania

Mirëmbajtje e pajisjeve mjekesore në QSUT për vitin 2021 - Loti 10 Mirëmbajtje e pajisjeve Grafi/Skopi te prodhuesi Philips/ose ekuivalent

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Mirëmbajtje e pajisjeve mjekesore në QSUT për vitin 2021 - Loti 10 Mirëmbajtje e pajisjeve Grafi/Skopi te prodhuesi Philips/ose ekuivalent
Nr. Reference REF-80325-11-27-2020
Vlera / Fondi Limit 6 200 828,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 01-12-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-12-2020
Data e mbajtjes se tenderit 28-12-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Nga data nenshkrimi kontrates deri ne daten 31.12.2021
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit të gjitha ofertat e paraqitura përmbajnë çmime që e tejkalojnë buxhetin e autoritetit kontraktor, të parashikuar për një kontratë të caktuar
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 17 datë 8 Shkurt 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.