Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

PROKURIME NË SEKTORIN E SHËNDETËSIË PËR PËRBALLIMIN E PANDEMISË COVID-19

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
5 7 10 147,925,383 8 22,001,157 16,696,269

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procurement Authority Tenderer/Contracting Institution Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Trauma University Hospital Trauma University Hospital “Shërbim për Dezinfektimin e SUT për luftimin e epidemisë COVID-19 për një periudhë 12 mujore” 7,946,880 Signed the Contract TIRANA TEKNOLOGJI 6,993,254.40
Directorate of "Ihsan Cabej" Hospital in Lushnja Directorate of "Ihsan Cabej" Hospital in Lushnja Dezinfektim i ambienteve të brendshme dhe të jashtme të Spitalit dhe Poliklinika Lushnje për situatën e krijuar nga Covid -19 8,333,333 Announced the Winner ALPEN PULITO 4,215,809.66
Central Purchasing Agency Blerje materiale të ndryshme për pastrim (e ndarë në 3 Lote, përfshirë artikujt kundër COVID-19) - Loti 1 “Blerje detergjent, dizifektant dhe aromatizues” 125,924,226 Announced Procurement
Directorate of "Ihsan Cabej" Hospital in Lushnja Directorate of "Ihsan Cabej" Hospital in Lushnja Dezinfektimi i te gjitha ambjenteve te spitalit dhe poliklinika Lushnje kunder Covid-19 1,666,666 Signed the Contract LOERMA 1,662,145.50
Directorate of "Ihsan Cabej" Hospital in Lushnja Directorate of "Ihsan Cabej" Hospital in Lushnja Dezinfektimi per spitalin Lushnje nga Covid-19. 988,560 Signed the Contract LOERMA 985,113.84
Trauma University Hospital Trauma University Hospital Sherbim per Dezinfektimin e SUT per luftimin e epidemise COVID-19 dhe sherbimin D.D.D. per nje periudhe nje mujore 1,300,000 Signed the Contract EUROMED SHPK 1,299,945.30
Hospital Service Directorate of Pogradec Hospital Service Directorate of Pogradec Blerje dizifektante per coronavirusin COVID-19 800,000 Announced the Winner  JUPITER GROUP  775,000.00
Regional Hospital Directorate of Lezha Regional Hospital Directorate of Lezha Dezefektim, deratizim dhe desinsektim të ambjenteve ( Masa për COVID-19). 800,000 Announced the Winner Nertil Shehaj  600,000.00
Regional Hospital Directorate of Lezha Regional Hospital Directorate of Lezha Blerje Xhel Shumeperdorimesh (COVID-19) 165,718 Announced the Winner Jimi  165,000.00
Hospital Service Directorate of Pogradec Hospital Service Directorate of Pogradec Blerje dizifektante per coronavirusin COVID-19. Cancelled Procurement
  • < previous
  • 1
  • next >

SUPPORTERS


Databaza është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë. Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.