Open Procurement Albania

Furnizim vendosje kamera sigurie per godinat e UKT sh.a

Institucioni Prokurues SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Objekti i Tenderit Furnizim vendosje kamera sigurie per godinat e UKT sh.a
Nr. Reference REF-46816-12-26-2019
Vlera / Fondi Limit 8 300 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 27-12-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 22-01-2020
Data e mbajtjes se tenderit 22-01-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues Elektrosek Shpk
I.S.S (Integrated SecuritySolutions) Shpk
Sireta 2 F Shpk & Fredi Elektronics Shpk
Kevin Konstruksion Shpk & Eurogjici Security Shpk
Cara Shpk & Real Com Shpk
Strict Shpk & Klajger Konstruksion Shpk
Ratech Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • STRICT SHPK-Klajger Konstruksion SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7 031 400,00
  Data e shpalljes se fituesit 04-03-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 8437680
  Data e lidhjes se kontrates 15-04-2020
  Kohezgjatja e kontrates 2 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marrë përgjigje në datë 19.02.2020.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. “Elektrosek” Shpk
  Nuk ka paraqitur në sistemin elektronik ofertën ekonomike dhe dokumentacionin e plotë ligjor e teknik të kërkuar në Shtojcën e DT.
  2. Oferta e paraqitur nga operatori ekonomik “I.S.S (Integrated SecuritySolutions)” Shpk
  Nuk ka paraqitur në sistemin elektronik ofertën ekonomike dhe dokumentacionin e plotë ligjor e teknik të kërkuar në Shtojcën e DT.
  3. ”Sireta 2 F”Shpk &”Fredi Elektronics” Shpk
  Pjestari i bashkimit të operatorëve ekonomikë Sireta 2F shpk “nuk plotëson Kriteret e Veçanta për Kualifikim pika 1 gërma “d” të vendosur në DST.
  4. ”Kevin Konstruksion”Shpk &”Eurogjici”Shpk
  Dokumentacioni i paraqitur nga bashkimi i operatorëve ekonomikë “Kevin Konstruksion”&”Eurogjici Security” sh.p.k është i paplotë pasi nuk ka përmbushur kriteret e përgjithshmë të kualifikimit për sa i përket objektit të veprimtarisë për të realizuar kontratën për këtë objekt prokurimi duke mos përmbushur kriteret e përgjithshme për kualifikim.
  5. Cara Shpk & Real Com Shpk
  Dokumentacioni i paraqitur nga bashkimi i operatorëve ekonomikë “Cara sh.p.k&Real Com ”sh.p.k është i paplotë pasi nuk ka përmbushur kriteret e Veçanta të Kualifikimit/ Kapaciteti Teknik nuk zotëron kapacitet të mjaftueshem teknik për sa i përket mjeteve për të realizuar kontratën për këtë objekt prokurimi duke mos përmbushur Kriteret e veçanta për kualifikim.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.20 - Dt.21-04-2020

  MBESHTETES
  USAID

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data