Open Procurement Albania

Tender

20,774

Koncesion

4

PPP

-Operator Ekonomik

843

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.