Open Procurement Albania

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
422 80,701,670,417 279 50,441,542,618 43,033,600,168

Lista e tenderave

Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Riveshje aksi rrugor Çermë – Divjakë si dhe degëzimet për në fshatrat: Grabian, Cerme Shkumbin – Bishçukas, Dushkecan – Hallvaxhias – Germenj i Madh 362,469,526 Njoftuar Fituesi 183,106,947
Kontrate me Objekt : Shërbim projektimi per projektin teknik dhe marrjen e lejes së ndërtimit për ndërtesat njësi banimi (pallat) në përputhje me PDYV-në e zonës Bubq (Minikonkursi 5).
Rishpallje me Njoftim Fituesi 1,582,472
Kontrate me Objekt : Shërbim projektimi per projektin teknik dhe marrjen e lejes se ndertimit per ndertesat njesi banimi (pallat) per njesi banimi (pallat) pikesore dhe te perqendruara PDYV-se ne zonen e detyruar per zhvillim, Miredite (Minikonkursi 6). Rishpallje me Njoftim Fituesi 3,100,000
Kontrate me Objekt : Shërbim projektimi per projektin teknik dhe marrjen e lejes se ndertimit per ndertesat njesi banimi (pallat) për 5 pallate pikësore sipas PDYV-se në zonën Durrës”, Njësia Administrative Durrës Bashkia Durrës. (Minikonkursi 7). Rishpallje me Njoftim Fituesi 4,449,576
Rikonstruksion i rrugës Iljaz Kosova, Elbasan 136,687,458 Rishpallur Prokurimi
Studime fizibiliteti, plane biznesi, plane zhvillimore, plane menaxhimi dhe veprimi, masterplane, projekt – ide teknike 255,000,000 Shpallur Procedura
Shërbime projektimi: Loti 2 -Hartimi i projekteve teknike te detajuara te objekteve te rikualifikimit te trashegimise kulturore, trashegimise arkitektonike, muzealizimit, dhe rigjenerimit te fasadave 69,994,465 Shpallur Procedura
Shërbime projektimi: Loti 1 - Objekti: “Hartimi i projekteve teknike te detajuara te objekteve te konektivitetit, rikualifikimit te shesheve urbane, mobilimit urban, infrastrukturave urbanedhe fasada, peisazhe” 130,005,515 Shpallur Procedura
Qendrat e ekselencës për zhvillim rajonal dhe vendor. 500,000,000 Shpallur Procedura
Zhvillimi i atraksionit turistik mbështetur mbi potencialet lokale 625,000,000 Shpallur Procedura
Kontrate me Objekt : ““Rindërtimin e 248 banesave individuale, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të tyre”, nga të cilat 63 banesa sipas modelit 1+1, 105 banesa sipas modelit 1+2 dhe 80 banesa sipas modelit 1+3, në Bashkinë Durrës të shpërndara në njësitë administrative Sukth, Katund i ri, Rrashbull, Rajoni 1, Rajoni 2, Rajoni 3, Rajoni 4, Rajoni 5, Rajoni 6. (Minikonkursi Nr. 4).

Rishpallje me Njoftim Fituesi 624,300,000
Kontrate me Objekt :“Sherbime te projektimit të detajuar për Infrastrukturën Publike në zonat e reja per zhvillim zona Rrëshen, Njësia Administrative Rrëshen, Bashkia Mirditë.” (Minikonkursi Nr. 4).
Njoftuar Fituesi 3,660,768
Rikualifikim i qendrës së Corovodës (Faza II) 266,107,774 Shpallur Procedura
Ndertimi i Parkut te Aventurave Puke 71,311,500 Shpallur Procedura
Rikualifikim urban në Vlorë dhe ndërtimi i argjinaturës për mbrojtjen nga Vjosa në Njesinë Administrative Novoselë 712,761,746 Shpallur Procedura
Asfaltim rruga Labinot/ Fushe – Qaf Renas, Rruga e Re e Varrezave Elbasan dhe Ndertimi i Mbikalimit Hekurudhor ne Kryqezimin e rruges Nacionale Elbasan – Librazhd ne rrugen “Borodin Mitarja” 507,519,669 Njoftuar Fituesi 263,365,904
“Ndërtimi i godinës së parkimit dhe hapësirave mbështetëse në Gjirokastër”. 419,186,224 Shpallur Procedura
Ndërhyrje për përmirësimin e ndriçimit rrugor 125,000,000 Shpallur Procedura
Ndërhyrje e integruar në përmiresimin e aksesit, shërbimeve dhe atraksionit turistik në zonën e Alpeve Shqiptare, Bashkia Shkodër 350,000,000 Shpallur Procedura
Ndertimi i godines se parkimit dhe hapesirave mbeshtetese ne Berat 396,954,626 Shpallur Procedura
Hartimi i projekteve për ndërtimin e njësive të banimit në ndërtesa (pallat), në zonat e shpallura për zhvillim të detyruar”, në bashkitë Durrës, Kavajë, Kamzë, Mirditë, Krujë, Kurbin, Lezhë, Shijak dhe Vorë. (Programi i Rindertimit) . 254,159,368 Rishpallje me Njoftim Fituesi
Rikonstruksioni i rruges Salari-Nivice”, Bashkia Tepelene ”. 208,289,887 Njoftuar Fituesi 115,134,592
Shërbime të mbikëqyrjes për objektet e programit GOA - Projekte me impakt në zhvillimin dhe promovimin e turizmit 33,878,910 Shpallur Procedura
Kontrate me Objekt : ““Rindërtimin e 238 banesave individuale, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të tyre”, nga të cilat 61 banesa sipas modelit 1+1, 98 banesa sipas modelit 1+2 dhe 79 banesa sipas modelit 1+3“ nga të cilat 191 ne Bashkine Kurbin te shperndara ne njesite administrative Fushë Kuqe, Laç, Mamurras dhe Milot dhe 47 banesa ne Bashkine Mirditë te shperndara ne njesite administrative Fan, Kthellë, rrëshen, Rubik, Selitë (Minikonkursi Nr. 3). Rishpallje me Njoftim Fituesi 629,305,000
Kontrate me Objekt : “Sherbime te projektimi per projektin teknik dhe marrjen e lejes se ndertimit per ndertesat njesi banimi (pallat) per 4 pallate pikesore sipas PDYV-se ne zonen e Durres”, Njësia Administrative Durres Bashkine Durres. (Minikonkursi 1). Rishpallje me Njoftim Fituesi 2,043,584
Kontrate me Objekt : “Shërbime të projektimit të projektit teknik deri në pergatitjen e dokumetave për marrjen e Lejes së ndërtimit, aplikimit të lejes te cilet do te jene në dispozicion per plotesim dokumentash ne rast nevoje per 6,640.00 m2 njësi banimi (pallat) sistemimet e jashtme dhe lidhjet me infrastrukturen ne sherbim te projektit, zonat rekreative e terreneve sportive në zonen PDYZH Zona 1 Njesia Administrative Golem, Kavajë”, Njësia Administrative Golem, Bashkia Kavajë. (Minikonkursi 2). Rishpallje me Njoftim Fituesi 1,729,548
Kontrate me Objekt : “Shërbime të projektimit të projektit teknik deri në pergatitjen e dokumetave për marrjen e Lejes së ndërtimit, aplikimit të lejes te cilet do të jenë në dispozicion per plotesim dokumentash ne rast nevoje per 41,886.00 m2 njësi banimi (pallat) sistemimet e jashtme dhe zonat rekreative e terreneve sportive në zonen PDYZH Zona 1 Kavajë”, Njësia Administrative Kavajë, Bashkia Kavajë. (Minikonkursi 3). Rishpallje me Njoftim Fituesi 10,331,847
Kontrate me Objekt : “ Shërbime të projektimit të projektit teknik deri në pergatitjen e dokumetave për marrjen e Lejes së ndërtimit, aplikimit të lejes te cilet do të jenë në dispozicion per plotesim dokumentash ne rast nevoje për 12,529.70 m2 Zona 1 dhe 15,287.30 m2 Zona 2 njësi banimi (pallat) sistemimet e jashtme dhe zonat rekreative e terreneve sportive në zonen PDYZH Zona 1 dhe 2, Lezhë”, Njësia Administrative Lezhë, Bashkia Lezhë. (Minikonkursi 4). Rishpallje me Njoftim Fituesi 8,086,575
Rikualifikimi dhe sistemimi i Lumit Gjanica, Loti II, Fier 625,000,000 Njoftuar Fituesi 525,481,297
Nderhyrje e integruar per permiresimin e aksesit, sherbimeve dhe rikualifikimit urban ne zonen e Plazhit Palase - Drymadhes 525,000,000 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data