Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
47 16,772,425 34 3,333,000 4,056,705,265

Lista e tenderave

Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Improvement of Tourism Statistics and Electronic System of Tourism Statistics Njoftuar Fituesi
Detailed Designs and Construction Supervision for Integrated Urban Upgrading of Ksamil, Orikum and Borsh touristic sites and adjacent areas Njoftuar Fituesi 124,330,081
“Senior Architect Expert” Shpallur Procedura
Plani i Lëvizshmërisë dhe Projektimi i Detajuar i Investimeve të Projektit për Përmirësimin e Integruar Urban të Gjirokastrës” – Paketa 1 Njoftuar Fituesi 315,377,703
Plani i mobilitetit dhe Hartimi i hollësishëm i projektit të investimeve për azhornimin e integruar urban të Gjirokastrës – Paketa 2 Njoftuar Fituesi 306,132,114
“Integrated Urban Development of Sarande, Package 2” Njoftuar Fituesi 573,187,985
Tourism expert/Individual Consultant Services Njoftuar Fituesi
Project coordinator /Individual Consultant Services Njoftuar Fituesi
Consultant Services – Tourism Expert Shpallur Procedura
Civil Works for "Revitalization of the square "Çerçiz Topulli" Gjirokastër
Punimet Civile për “Rivitalizimin e sheshit “Çerçiz Topulli” Gjirokastër”
Njoftuar Fituesi 117,858,065
Punimet Civile për: “Infrastruktura për pikat panoramike përgjatë qarkut turistik në Shqipërinë e jugut” Shpallur Procedura
“Saranda Tourism Gateway Integrated urban upgrading” Lot 1 Shpallur Procedura
Consultant Service for Product Development – package 2 (outdoor & museums) Shpallur Procedura
Environmental Consultancy Services for PIUTD Njoftuar Fituesi
Establishment of Tourism Destination Partnerships to Accelerate Tourism Recovery Planning in Four Municipalities in Southern Albania/Saranda Njoftuar Fituesi
Social Consultancy Services for PIUTD/Individual Consultant Services. Shpallur Procedura
Consultancy Services for Tourism Information Management System and Statistics Improvement – Assessment and Technical Specification of Goods/System of Tourism Statistics Njoftuar Fituesi 36,920 Euro (VAT excluded)
“Establishment of Tourism Destination Partnerships to Accelerate Tourism Recovery Planning in Four Municipalities in Southern Albania”/Përmet Njoftuar Fituesi
“Site Management, Interpretive, Visitor Experience Plans, Design and Supervision for Kanina Castle, Borsh Castle and Spile Cave touristic sites. Structural Interventions to increase cliff stability of Borsh Castle Shpallur Procedura
“Punimet Civile për: ”Rigjenerimi i zones rreth muzeut etnografik dhe rruges Mihal Komnenno; Restaurimi i peisazhit historik urban te lagjes Mangalem; Restaurimi i peisazhit historik te sheshit te Selamllekut” Njoftuar Fituesi 226,666,665
Establishment of Tourism Destination Partnerships to Accelerate Tourism Recovery Planning in Four Municipalities in Southern Albania/Gjirokastra Shpallur Procedura
Establishment of Tourism Destination Partnerships to Accelerate Tourism Recovery Planning in Four Municipalities in Southern Albania/Berat Shpallur Procedura
Consultant Service for: “Product Development – package 2 (outdoor & museums)” Shpallur Procedura
Supervision services for Integrated urban upgarding works – Municipality of Gjirokastra Njoftuar Fituesi 247,500 Euro
Gjirokastra Castle Sustainable Management and Tourism Valorization Masterplan Njoftuar Fituesi 30,278,577
Zbatimi i masave paraprake për adresimin e shqetësimeve urgjente për sigurinë dhe parandalimin e humbjes së strukturave të trashëgimisë në Kalanë e Gjirokastrës Njoftuar Fituesi 174,900,930
Supervision Services for Integrated Urban Upgrading Works – Municipality of Berat Njoftuar Fituesi 23,435,310
Përmirësimi i integruar urban i qytetit të Beratit/paketa 1 –Gorica Njoftuar Fituesi 407,148,638
Detailed Designs and Construction Supervision for Infrastructure for Viewpoints along the touristic circuit in Southern Albania Njoftuar Fituesi 95,300 Euro
Mobility Plan and Detailed Design of Project Investments for Integrated Urban Upgrading of Gjirokastra Njoftuar Fituesi 294,318 Euro

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data