Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
72 4529 45,409 344,947,799,413 33,223 269,863,846,599 264,463,186,245

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Himarë Rikonstruksioni i godinës së zjarrfikëses 41,666,667 Njoftuar Fituesi NIKA SHPK 34,156,430.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje bojë për sinjalistikë rrugore 24,973,400 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Rikualifikim hapesira publike në Lagjen nr.13 dhe nr.6 21,144,868 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugës së Varrezave Nikël, Nj.A.Nikël, Krujë 13,169,720 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Hartim Projekti Per Godinat Arsimore Ne Njesite Administrative 4,151,533 Njoftuar Fituesi INSTITUTI DEKLIADA-ALB - ARENA MK SHPK 3,439,059.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë “Sistemim Asfaltim Rruga Sharrdushk (Pjec)- Kryevidh L = 1400 metra” 13,002,320 Njoftuar Fituesi A.L-ASFALT 11,662,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtimi i rrugëve Lagjia e re Shkozë 97,387,288 Njoftuar Fituesi L.T.E CONSTRUCTION 71,446,243.00
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugëve Lagja “Kodër”, Bilaj, Nj.A.Bubq, Krujë 15,767,667 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Furnizim me karburant per Eco Tirana sha 150,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtim rruga Blloku Paskuqan 32,541,651 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtim rrugët Blloku Laknas që përfshin Rrugët(Rr.Hekuran Deda+ Rr.Jeta e Re + Rr.Seg. “Gramshi” 12,823,320 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugës lidhëse Derven-Luz, Nj.A.Thumanë, Krujë 14,896,409 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 1: Blerje lëndë djegëse me përmbajtje squfuri jo më shumë se 1% ndaj masës 45,240,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 2: Blerje gazoil = 0.1% 17,600,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Roskovec Loti 1 “Karburant për (Bashkin Roskovec,Ndërmarrjen e Pastrim Gjelbërimit Mirëmbajtjes Varrezave dhe Ndërmarrjen e Shërbimeve të Mirmbajtjesë)" 13,127,939 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugës “Larushk-Ura e Gjoles” (Faza 1), Nj.A.Fushë Krujë 11,077,147 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Cërrik Blerje Karburant per vitin 2023 8,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Belsh Blerje lëndë inerte për reabilitimin e disa rrugeve te fshatrave te Bashkise Belsh 2,499,900 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale elektrike 1,250,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje internet dhe intranet 6,396,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugëve “Cacëve”, “Xhafëve” dhe “Stafukëve Fushë”, fshati Larushk, Nj.A.Fushë Krujë 8,808,607 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gjirokastër Minifadrome me zinxhir 2,316,660 Njoftuar Fituesi SI & CO COMPANY 2,290,000.00
Qeverisja Vendore Gramsh Ndërtimi i urës së re të Kishavicës Rruga Kukur-Gramsh 3,505,213 Njoftuar Fituesi ”ALKO-IMPEX General Construcion”sh.p.k &“ALKO IMPEX CONSTRUCTION” sh.p.k 3,446,860.00
Qeverisja Vendore Elbasan Rikonstruksion i gjendjes faktike të rrugës Azmi Stringa dhe 10 Korriku, lagja V. Xhuvani 14,538,800 Njoftuar Fituesi HASTOCI SHPK 14,392,605.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim i bazamenteve te ures ne perroin e Rinasit , fshati Gure Kuq 6,581,547 Njoftuar Fituesi BAJRAMI N SHPK 5,707,312.00
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje materiale pastrimi dhe detergjente per Qendren Ekonomike Arsimore, Bashkia Elbasan 5,083,333 Njoftuar Fituesi ENXHI BALLA 2,094.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve për 4 objekte të infrastrukturës në qytetin e Tiranës për vitin 2022 4,856,988 Njoftuar Fituesi Tower SHPK 1,505,055.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti III: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Rikualifikim urban i zonës "Kodra e Diellit"- Faza II”. 1,386,332 Njoftuar Fituesi NET-GROUP 1,180,754.00
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtim dhe Rehabilitm KUN-je me shkarkim në rrugen Konferenca e Mukjes, Babrru 2,625,026 Njoftuar Fituesi ASI-2A CO 2,450,400.00
Qeverisja Vendore Dropull Blerje Karburanti per nevojat e bashkise per vitin 2023 7,586,750 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data