Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
71 4258 42,261 304,715,587,409 30,906 234,015,242,507 233,865,285,838

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Sistem vaditje automatik me pus ne Lulishten e Kryeministrise 8,050,000 Njoftuar Fituesi Ergi SHPK 7,959,608.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbim interneti pë UKT sh.a” 4,003,700 Njoftuar Fituesi ABISSNET 2,408,182.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksioni i hapsirave publike në bllokun e banimit në Lagjen Nr.17 dhe tek Muzeu i Dëshmorëve 62,490,403 Njoftuar Fituesi LIQENI VII SHA & Ndregjoni SHPK 55,230,394.00
Qeverisja Vendore Mallakastër Loti 3: Projektim me objekt: “Rikualifikim i zonës urbane: Kryqëzim - rrugë kryesore - ish Agjensi – Komisariat” 2,472,097 Njoftuar Fituesi INSTITUTI DEKLIADA - ALB 2,167,003.00
Qeverisja Vendore Shkodër Instalimi i kaldajës dhe radiatorëve, shkolla “Arif Selimi” Vukatanë, Gur i Zi 2,998,715 Njoftuar Fituesi “ERXHEN“sh.p.k 2,839,750.00
Qeverisja Vendore Lezhë “Blerje e materialeve per mirembatjen e Godinave Arsimore, ne administrim te Bashkise Lezhe”. 14,036,360 Njoftuar Fituesi "DRINI A" 13,867,800.00
Qeverisja Vendore Krujë Blerje dhe shperndarje çakulli per rruget rurale ne Bashkine Kruje 2,499,790 Njoftuar Fituesi Kegli-Duri SHPK 2,494,800.00
Qeverisja Vendore Klos Ndërtim i rrugës së fshatit Xibër Murrize, Njësia Administrative Xibër 3,620,874 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë “Rikualifikim i Këndit të Forcës 1 dhe Hapësirë Rekreative”. 10,416,151 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Maliq Loti 2 ”Shërbim mirëmbajtje eskavatorët” 5,686,433 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Pjese kembimi +Riparim sherbime mjeteve 1,577,200 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Suvenire 2,082,400 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Riforcimi pallateve me kod gis: 26311, 26028, 26194, 25958, 27429, 5403, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.1 te Albina Biduli, Kujtim Cankja, Mustafa Biduli, Myzejen Xhakozi, Nexhmije Kapexhiu, Ylvie Bekteshi, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.2 te Mynyre Zeneli, Qazim Terniqi, Saimir Farruku, Violeta Çeka, Vjollca Verzivolli, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.5 te Agim Gjini, Ferik Hoxha, Lush Zina, Naim Mandri, Neritan Sulejmani, Nikoll Dunga, Shpetim Hoxhaj, Skender/Viktor Golemi, Spanja Perfundi, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.6 te Besi Hilaj, Ilirjan Rusi, Rakip Allmeta, Sami Tafa, Tefta Hidri. (Programi i Rindertimit) 384,084,241 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Riforcimi pallateve me kod gis: 20401, 21266, 24675, 5671, 5917, 22700, riforcimi i baneses individuale në Njësinë Administrative Katund i Ri të Shpresim Dapi, riforcimi i baneses individuale në Njësinë Administrative Rrashbull te Blerim Miraka, Isak Gjorga, Isak Allaraj, Jakup Lila, Mefail Mazari, Njazi Dervishi, Njazi Saliasi, riforcimi i baneses individuale në Njësinë Administrative Sukth te Bektash Pashnjari, Hile Nikolli, Xhevdet Nuraj. (Programi i Rindertimit) 405,606,983 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Devoll Materiale Ndertimi dhe Mirembajtjes 11,330,428 Njoftuar Fituesi REJ 8,126,585.00
Qeverisja Vendore Selenicë Supervizim kanale dytesore Lubonje Picar Armen 1,461,891 Njoftuar Fituesi “INDAY-18” & REAN 95 1,332,183.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje bazë materiale për përmirësimin e rrjetit ujitës dhe kullues. 1,303,536 Njoftuar Fituesi Genti 001 1,223,770.00
Qeverisja Vendore Elbasan “Furnizim Vendosje Pjese kembimi per automjetet e shoqerise” 15,953,008 Njoftuar Fituesi AUTO KRASNIQI shpk 14,770,000.00
Qeverisja Vendore Kukës Ndertimi i rruges Kolsh (gjatesi 1543 ml) 30,303,000 Njoftuar Fituesi MARSI 29,877,625.00
Qeverisja Vendore Memaliaj Blerje minieskavatore 5 ton dhe 1.9 ton 10,000,000 Njoftuar Fituesi TEKNOXGROUP SHQIPERI SHPK 9,967,950.00
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtimi i urës mbi lumin e Zhullimes, Baldushk 29,084,791 Njoftuar Fituesi Vellezerit Hysa 25,590,165.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Blerje automjet zjarrfikës 4,480,000 Njoftuar Fituesi ALMETA GMBH SHPK 4,340,000.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Blerje materiale kancelarie 3,083,333 Njoftuar Fituesi BLEDI BILALI 2,690,100.00
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtimi Rrugët (Rr. “Hamburg” + Rr. “Ylberi”+ Rr. “Usaid”) 49,988,913 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kukës Ndertim i bazamenteve te shtepizave dhe shtepizave prej druri, rrugeve te brendshme, punime ndricimi, ujesjelles dhe kanalizime ne Parkun e Aventurave 13,316,156 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Ndertim dhe montim i rrjetit ujites me sprucim 25,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Rehabilitimi i Shtresave të Lodrave tek Parku Rinia 4,166,667 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Sarandë “Furnizim vendosje Sistemi i monitorim me kamera i objekteve me siguri te veçante” 2,972,700 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Blerje materiale per infrastrukturen e Bashkinë Krujë 2,048,893 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Patos Loti 1: Blerje materiale ndërtimi. 1,534,063 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data