Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
72 4877 49,023 382,046,359,959 36,286 304,146,090,799 298,225,676,884

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje inerte 97,214,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi Shpresa-Al SHPK 77,623,000.00
Qeverisja Vendore Lezhë Blerje GAZOIL =10PPM, per nevoja te Bashkise Lezhe 60,575,740 Njoftuar Fituesi Linda 80 SHPK 59,438,061.00
Qeverisja Vendore Lezhë Blerje Benzine (Premium Unl 10ppm), per nevoja te Bashkise Lezhe 1,999,597 Njoftuar Fituesi Linda 80 SHPK 1,843,656.00
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje artikuj ushqimor 3,499,350 Njoftuar Fituesi SEAD-SGS 2,593,570.00
Qeverisja Vendore Shkodër Loti I-rë: Blerje mjete teknologjike (fadromë dhe eskavator) 7,500,000 Njoftuar Fituesi NDERTUESI 2014 7,400,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Loti II-të: Blerje mjete teknologjike (asfaltoshtruese dhe rrul) 5,250,000 Njoftuar Fituesi NDERTUESI 2014 5,100,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Loti I-rë:Blerje zhavorr,stabilizant,binder,asfalt etj 13,092,808 Njoftuar Fituesi SMO VATAKSI SHPK 12,001,620.00
Qeverisja Vendore Lezhë Blerje materiale per mirembajtjen e godinave te institucioneve dhe godinave arsimore ne administrim te Bashkise Lezhe 20,625,752 Njoftuar Fituesi "DRINI A" 17,319,765.00
Qeverisja Vendore Kamëz Blerje Boje dhe materiale speciale për vijëzime rruge 3,232,000 Njoftuar Fituesi R. S. & M 3,079,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje adeziv xham akull dhe foam 1,125,000 Njoftuar Fituesi ALGRAFIKA 1,124,850.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale pastrimi 16,562,250 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Librazhd Sistemim asfaltim i rrugës së fshatit Librazhd-Katund faza e I-rë ,Njësia Administrative Qendër ,Bashkia Librazhd 75,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje mjete per inerte 33,200,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje paisje mobileri për arsimin bazë 3,681,647 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Prodhim, publikim dhe botim i materialeve për fushata promocionale 2,314,217 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje kazane të rinj hekuri 1700lt me kapak HDPE ne dy pjese 187,362,961 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Dibër Blerje pjese kembimi per vitin 2024 3,333,283 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gramsh Rikonstruksioni i bllokut të banimit i lagjes Xhile Liçi" Bashkia Gramsh 1,425,253 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gramsh Merimetim kanali dhe tub çeliku, sifoni në degëzimin Bërsnik- Mashan në Nj. A. Kodovjat" Bashkia Gramsh 4,750,002 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Roskovec Karburant për Ndërmarrjen e Pyjeve Ujitje-Kullimi dhe Mirmbajtje Rrugë e Varreza) 2,423,809 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kukës Blerje ushqime per kopshte dhe cerdhe 7,350,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Patos Pjesë këmbimi, goma, bateri dhe mirëmbajtje mjetesh 5,815,915 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale promovuese 3,983,833 Njoftuar Fituesi UNIVERS PROMOTIONS 3,860,000.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Loti 1 Nafte benzine 22,715,896 Njoftuar Fituesi “ANEL & CO” sh.p.k & “GEGA CENTER GKG” SHPK 22,715,896.00
Qeverisja Vendore Dibër Implementimi i sistemit të faturimit dhe licencë përdorimi, mirëmbajtje e sistemit të faturimit, migrim i të dhënave, dhe integrimi i sistemit të fiskalizimit 7,983,333 Njoftuar Fituesi KREATX 5,987,499.00
Qeverisja Vendore Patos Shërbim printimi dhe mirëmbajtje e pajisjeve informatike 1,770,833 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 1,617,000.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Blerje automjeti 2,083,333 Njoftuar Fituesi EUROBETON SHPK 1,790,000.00
Qeverisja Vendore Devoll Materiale Ndertimi 12,601,363 Njoftuar Fituesi AVDULI SHPK 10,841,470.00
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje pjesë këmbimi për makinat e rënda të ASHPR-së 3,329,300 Njoftuar Fituesi “TUSHE TOROMANI” p.f. 3,130,200.00
Qeverisja Vendore Delvinë Blerje automjeti zjarrfikës për nevojat e sektorit të Mbrojtjes dhe Shpëtimit nga Zjarri (MZSH), Bashkia Delvinë. 4,333,333 Njoftuar Fituesi LUAR Bros 4,290,000.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data