Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
787 107,870,327,963 561 66,337,676,406 88,699,892,559

Lista e tenderave

Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Transformimi i infrastrukturës akomoduese në kampuset rajonale të arsimit profesional, në bashkinë Elbasan, Lushnje, Vlorë, Dibër, Shkodër, Kukës 705,501,141 Shpallur Procedura
Mbështetje e infrastrukturës akomoduese për Polin e ri të Teknologjisë së Informacionit dhe Sigurisë Kibernetike: Poli i ri i Teknologjisë së Informacionit dhe sigurisë kibernetike 673,072,479 Shpallur Procedura
Rigjenerimi urban i hapesirave publike, premonada, bulevarde, sheshe ne Rajonin 4: Rigjenerimi urban I bulevardit te palmave dhe agrumeve, pergjate shkolles “Halim Xhelo” ne drejtim te Bulevardit “Ismail Qemali”, Vlore 416,666,579 Njoftuar Fituesi 285,707,900
“Nxitja e ndërveprimit dhe frymës komunitare, gjallërimi i jetës socio-kulturore në zona me potencial zhvillimi nëpërmjet rijetezimit të aseteve publike: Asfaltimi i rrugës Fusha e Çajupit - Topovë, Bashkia Libohovë. L = 8,971m 199,012,200 Shpallur Procedura
Krijimi i parqeve tematike ne funksion te evokimit te vlerave kulturore rajoni 2: Parku Tematik Kulturor, "Tirana Art Garden (Lot 1 -Infrastruktura) 370,958,536 Shpallur Procedura
Ndërhyrje për ngritjen e modeleve të qëndrueshme SMECO në fshatra me potencial zhvillimi: Sistemimi dhe mbrojtja e argjinaturës veriore të lagunës së Karavastasë prej erozionit 144,166,666 Njoftuar Fituesi 121,035,286
Investime për Infrastrukturën e tregjeve dhe hapësirave tregtare, multifunksionale në zona model zhvillimi: Zdrale-Rijetëzimi urban i Pazarit të Shkodrës, Lot A - Rr. Hamz Kazazi 320,572,544 Shpallur Procedura
Ngritja e infrastruktures mbështetëse në funksion të kompleksit multi-funksional për zhvillimin e sektorëve të ndryshëm të motorizimit, Auto-Moto Park, në Bashkinë Elbasan Faza II: Ndërtimi i rrugës Gjergj Arianiti dhe rruges “Bexhet Hyti, Bashkia Elbasn 531,138,766 Shpallur Procedura
Loti 2: “Shërbimi i mbikqyrjes së punimeve për “Ngritja e infrastruktures arsimore te Kolegjit te Europes 14,481,250 Shpallur Procedura
Loti 4: “Shërbimi i mbikqyrjes së punimeve për “Ndërhyrje e Integruar për fuqizimin e potencialit turistik në zonat natyrore, nderhyrje per rehabilitim dhe transformim mjedisor, peisazhit urban dhe natyror, nderhyrje per rigjenerimin urban, mbrojtje detar 16,228,094 Shpallur Procedura
Loti 1: “Shërbimi i mbikqyrjes së punimeve per “Ndertimi i infrastruktures se modeleve te integruara ne zona me potencial zhvillimi, rigjenerim urban i hapesirave publike, promenada, bulevarde, sheshe, nderhyrje ne zona turistike, etj 19,256,792 Shpallur Procedura
Loti 3: “Shërbimi i mbikqyrjes së punimeve për “Mbeshtetje per infrastruktures akomoduese te KQZ, investime pilot për transformimin e infrastrukturës se sherbimeve dhe rritjes se standartit te jetes ne komunitet , transformimi i infrastrukturës akomodue 18,899,549 Shpallur Procedura
Transformimi Urban ne Hapesira Publike Kryesore Rajoni 2” Projekt Zbatimi “Bulevardi i Dibres 225,000,000 Njoftuar Fituesi 182,222,222
Enhancing the tourism offer of natural sites in Berat region,by improving accessibility and tourism infrastructure in area of Tomorri Park Shpallur Procedura
Studime, analiza, masterplane (produkt): “Mbështetje për regjistrimin e pasurive të paluajtshme në zona rurale me potencial zhvillimi. 81,604,940 Shpallur Procedura
Reconstruction and upgrade of road infrastructure in the touristic area of Velipoja, Shkoder Shpallur Procedura
Shërbim Kolaudimi për Infrastrukturën urbane për zonat e shpallura për rindërtim 2,048,357 Shpallur Procedura
Enhancing the tourism offer of Natural sites in Shkodra region, by improving the landscape and connectivity infrastructure, The entrance of Shkodra Lake. PHASE 2- Wetland Park Shpallur Procedura
“Rivitalizimi i parqeve natyrore nëpërmjet sigurimit të elementeve të mobilimit urban dhe shtimit të aktiviteteve të rekreacionit rajoni 2”, “Ndërtimi i amfiteatrit, fushave sportive, këndit të lojrave dhe shkallareve panoramike në liqenin e Paskuqanit” 230,446,908 Njoftuar Fituesi 146,201,875
Loti 1-Hartimin e masterplaneve, dhe/ose përgatitje ToRs, dhe/ose përgatitje të projekteve teknike të detajuar,dhe/ose të projekteve të zbatimit, dhe/ose përgatitje të dokumenteve për tenderim, për objekte të konektivitetit, rrugë dhe ura,etj 166,666,667 Shpallur Procedura
Loti 4-Hartimin e masterplaneve, dhe/ose projekteve teknologjike, dhe/ose projekteve te detajuara, dhe/ose përgatitje të termave të referencës, dhe/ose përgatitje të dokumenteve për tenderim, për objekte industriale, tekonologji, informacion, objekte ek 41,666,666 Shpallur Procedura
Loti 2-Hartimin e masterplaneve, dhe/ose përgatitje ToRs, dhe/ose përgatitje të projekteve teknike të detajuara, dhe/ose të projekteve të zbatimit, dhe/ose përgatitje të dokumenteve për tenderim, për objekte civile, industriale, sportive, residenciale, 83,333,333 Shpallur Procedura
Loti 3-Hartimin e masterplaneve, dhe/ose përgatitje ToRs, dhe/ose përgatitje të projekteve teknike të detajuara, dhe/ose projekteve të zbatimit, dhe/ose përgatitje të dokumenteve për tenderim, për objekte të trashëgimisë kulturore, restaurime të monumen 41,666,667 Shpallur Procedura
Reconstruction and upgrade of the Road Shiroka – Zogaj – Border Montenegro and Water supply and wastewater systems in Shiroka – Zogaj, in Shkodra region Shpallur Procedura
Ndërhyrje në muze dhe objekte monumente kulture, rivitalizimi i qendrës së artit Vace Zela 176,101,389 Njoftuar Fituesi 121,177,555
Digjitalizimi i informacionit Arkivor dhe Vënia ne dispozicion për akses. 83,333,333 Shpallur Procedura
Plani i Detyruar Vendor i kompleksit rezidencial dhe sportiv të lagjes së kompleksit sportiv “Flamurtari”, përfshirë rizhvillimin e stadiumit të futbollit “Flamurtari”, rindërtimin/konceptimin e pishinës dhe Pallatit të Sportit, Vlorë. 36,169,737 Lidhur Kontrata 31,169,737
Ndërhyrje në ndërtimin e urave dhe nyjeve lidhëse Faza II 208,333,221 Anuluar Procedura
Construction of By Pass No.1 Vlore – Orikum Road Shpallur Procedura
Reconstruction for municipality infrastructure junction from Sine village to the entrance of Arras – Fushe Lure road Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data