Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Summary results

No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
765 104,167,553,403 557 65,321,396,253 87,964,725,276

Tenders list

Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT Stage Procedure Awarded value
Ndërhyrje për ngritjen e modeleve të qëndrueshme SMECO në fshatra me potencial zhvillimi: Sistemimi dhe mbrojtja e argjinaturës veriore të lagunës së Karavastasë prej erozionit 144,166,666 Announced Procurement
Ndërhyrje në muze dhe objekte monumente kulture, rivitalizimi i qendrës së artit Vace Zela 176,101,389 Announced the Winner 121,177,555
Transformimi Urban ne Hapesira Publike Kryesore Rajoni 2” Projekt Zbatimi “Bulevardi i Dibres 225,000,000 Announced Procurement
Digjitalizimi i informacionit Arkivor dhe Vënia ne dispozicion për akses. 83,333,333 Announced Procurement
“Rivitalizimi i parqeve natyrore nëpërmjet sigurimit të elementeve të mobilimit urban dhe shtimit të aktiviteteve të rekreacionit rajoni 2”, “Ndërtimi i amfiteatrit, fushave sportive, këndit të lojrave dhe shkallareve panoramike në liqenin e Paskuqanit” 230,446,908 Announced Procurement
Plani i Detyruar Vendor i kompleksit rezidencial dhe sportiv të lagjes së kompleksit sportiv “Flamurtari”, përfshirë rizhvillimin e stadiumit të futbollit “Flamurtari”, rindërtimin/konceptimin e pishinës dhe Pallatit të Sportit, Vlorë. 36,169,737 Announced the Winner 31,169,737
Ndërhyrje në ndërtimin e urave dhe nyjeve lidhëse Faza II 208,333,221 Announced Procurement
Construction of By Pass No.1 Vlore – Orikum Road Announced Procurement
Reconstruction for municipality infrastructure junction from Sine village to the entrance of Arras – Fushe Lure road Announced Procurement
Plani i Detyruar Vendor i Kompleksit sportiv “Skënderbeu”, përfshirë rizhvillimin e Stadiumit të Futbollit “Skenderbeu” dhe zhvillimin e zonës multifunksionale bashkëlidhur kompleksit, Korcë 33,837,107 Signed the Contract 33,837,000
Investime për transformimin e aseteve publike me potencial zhvillimi në modele të standartit më të lartë të zhvillimit, Loti 2 “Kompleksi i Dijes, Korçë 474,325,344 Signed the Contract 337,313,081
Improvement of Tourism Statistics and Electronic System of Tourism Statistics Announced the Winner
Construction of the road Pogradec – Tushemisht – Dogane, Lot 2 Announced the Winner
Transformimi urban në hapësira publike kryesore - Faza II: Ndërhyrje në Hyrje të Shkodrës dhe Rikualifikimi i Bregut Perëndimor të Liqenit të Shkodrës (Faza–I) 500,575,038 Signed the Contract 399,295,971
Masterplanit i kompleksit sportiv të stadiumit “Niko Dovana” dhe zhvillimi i zonës multifunksionale përreth kompleksit të stadiumit, Durrës 36,807,294 Re-Proclaimed and Signed the Contract 36,807,294
Studime, analiza, Masterplane. (Produkt). Mbështetje me ekspertizë për bashkitë për regjistrimin fillestar / përmirësimin e regjistrit të pasurive të paluajtshme në territorin e fshatrave me potencial turistik 81,666,612 Re-Proclaimed and Announced the Winner 65,893,000
Ndërhyrje në ndërtimin e urave dhe nyjeve lidhëse Faza II 208,333,221 Cancelled Procurement 159,327,500
Prequalification for Consulting Services for Integrated Regional Development Programme – Implementation Consultant (Retender) Re-Proclaimed Procurement
Loti 4: “Mbështetje për realizimin e projekteve bashkiake infrastrukturore nëpërmjet formave të kontributit të përbashkët - materiale mobilim urban lëndë e parë Faza II 104,166,667 Announced the Winner 85,401,900
Loti 2: “Mbështetje për realizimin e projekteve bashkiake infrastrukturore nëpërmjet formave të kontributit të përbashkët -materiale elektrike lëndë e parë Faza II 166,666,667 Announced the Winner 82,010,400
Loti 1: “Mbështetje për realizimin e projekteve bashkiake infrastrukturore nëpërmjet formave të kontributit të përbashkët-materiale ndertimi lëndë e parë Faza II.” 187,500,000 Announced the Winner 164,720,200
Loti 3: “Mbështetje për realizimin e projekteve bashkiake infrastrukturore nëpërmjet formave të kontributit të përbashkët - materiale ujësjellës kanalizime lëndë e parë Faza II 83,333,333 Announced the Winner 69,146,950
Ndërhyrje në infrastrukturë rrugore Faza II 500,000,000 Announced the Winner
Loti 4: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Ndërhyrjen për përmirësimin e strukturave mbrojtëse, veprave të artit etj, Rajoni 1&2, 3&4” 8,145,000 Announced the Winner 6,930,000
Minikonkurs 1-Ndërhyrje në infrastrukturë rrugore Faza II Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Minikonkurs 2-Ndërhyrje në infrastrukturë rrugore Faza II Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Minikonkurs 3-Ndërhyrje në infrastrukturë rrugore Faza II
Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Minikonkurs 4 Ndërhyrje në infrastrukturë rrugore Faza II Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Loti 5: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Inkubator i biznesit në Mikpritje dhe Turizëm në Korçë” dhe Ndërhyrje jetëzuese për transformimin e vlerave të braktisura në mundësi zhvillimi rajonal dhe vendor 2,494,000 Announced the Winner 2,244,600
Loti 2: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Ndërhyrjen për përmirësimin e shtresave asfaltike”, Faza III, Rajoni 1&2, 3&4” 7,750,291 Announced the Winner 6,920,924

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data