Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
16 1,693,096,197 16 1,693,096,197 2,395,533,295

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Design services for urban regeneration of Vlora central waterfront, Flag Square and port area .
60,703,000 Njoftuar Fituesi 57,133,326
Rehabilitation of the facades along Vlora boulevard. Njoftuar Fituesi 54,410,960
Construction of emergency center Palase, rehabilitation of the torrent and parking area in Dhermi village.
Ndërtimi i qendrës së urgjencës Palase, rehabilitimi i përroit dhe zonës së parkimit në fshatin Dhërmi.
Njoftuar Fituesi 93,897,546
Design preparation for the requalification of the coastline Vlore Radhime- Orikum, Lot II.
Përgatitja e projektimit për rikualifikimin e vijës bregdetare Vlorë Radhime- Orikum, Lot II.
26,097,000 Njoftuar Fituesi 24,500,000
Reconstruction of rain water drainage system in the area including the neighborhoods Hajro Cakerri, 4 Heronjte, 28 Nentori, Vlore.
Rindërtimi i sistemit të kullimit të ujërave të shiut në zonën qe përfshijne lagjet Hajro Cakerri, 4 Heronjte, 28 Nentori, Vlorë.
Njoftuar Fituesi 35,792,195
Rikualifikimi urban dhe ndërtimi i qendrave të turizmit në Vermosh Njoftuar Fituesi 117,844,607
Urban Requalification Works in Puka Municipality (second phase).
Punime per Rikualifikimin Urban të Bashkisë Pukë (faza e dyte).
Njoftuar Fituesi 88,928,369
Supervision Services for Civil Works in Albanian Alps area and Vlora region .
Shërbimet e Mbikëqyrjes për Punët Civile në Alpet Shqiptare dhe ne Vlorë.
7,324,000 Njoftuar Fituesi 6,800,000
Rikonstruksioni i Rrugës Ramize Gjebrea, Faza 2 (Lidhja e rrugës së Pyllit të Sodës me rrugën Transballkanike dhe Autostradën). 130,894,667 Lidhur Kontrata 79,300,000
Rikonstruksion i segmentit Tamarë – Vermosh, Lot 2. Lidhur Kontrata 63,977,459
Design preparation for the requalification of the coastline Vlore – Radhime – Orikum.
Përgatitja e projektimit për rikualifikimin e vijës bregdetare Vlorë - Radhime - Orikum .
Njoftuar Fituesi 23,920,000
Construction of the tourism centers Valbone.
Ndërtimi i qendrave të turizmit Valbone.
Njoftuar Fituesi 69,449,899
Rikonstruksion bulevardi i Vlorës. 1,059,902,274 Lidhur Kontrata 999,999,932
Urban Requalification Works in Himara Municipality, Second Phase.
Rikualifikim Urban në Bashkinë e Himarës, faza e dytë.
Njoftuar Fituesi 99,328,299
Reconstruction of Ulza’s road, Mat.
Rindërtimi i rrugës së Ulzës, Mat.
Njoftuar Fituesi 215,624,812
Ndertimi i rruges Dhimiter Konomi (mbi Rrap), Vlore. 408,175,256 Rishpallje me Lidhje Kontrate 364,625,890
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data