Open Procurement Albania

Tender

23,110

Koncesion

4

PPP

-Operator Ekonomik

916

MBESHTETES


Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.