Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
139 874 22329 96,084,704,350 16,856 67,157,219,547 49,735,293,803

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" “Riparim dhe mirëmbajtje autoambulancash për Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”” 2,558,653 Njoftuar Fituesi ALSTEZO SHPK 1,249,840.00
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Evadimi dhe trajtimi I mbetjeve infekte spitalore 2,030,000 Njoftuar Fituesi MEDI-TEL SHPK 2,010,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 1 Anti-infektive te pergjithshem Levofloxacin Eye drops, solution x 0.5% - 10 ml Flakon 14,962 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 2 Barna dermatologjike Betamethasone 0,1% - 15 gr Tubet 227,744 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 3 Barna dermatologjike Ketoconazole 20 mg/gr - 30 gr Tubet 57,759 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 4 Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Prednisone 5 mg Tablete 74,250 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 5 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Acetylsalicylic acid 100 mg Tablete 32,590 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 6 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Folic acid 5mg Tablete 28,022 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 7 Metabolizmi dhe trakti tretes Ascorbic acid (Vitamine C) 100 mg Tablete 77,760 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 8 Metabolizmi dhe trakti tretes Hyoscine butylbromide 10 mg Tablete 4,250 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 9 Metabolizmi dhe trakti tretes Insulin Aspart biphazic [Soluble Insulin Aspart (30%) and Protamine crystallised Insulin Aspart (70%)] (recombinant DNA) 100 UI/ml - 3 ml Shiringe e para pergatitur 75,014 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 10 Metabolizmi dhe trakti tretes Loperamide 2 mg Tablete/Kapsule 23,426 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 11 Metabolizmi dhe trakti tretes Metformine hydrochloride 850 mg Tablete 4,057 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 12 Metabolizmi dhe trakti tretes Metformine hydrochloride 500 mg Tablete 1,932 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 13 Metabolizmi dhe trakti tretes Metoclopramide hydrochloride 10 mg Tablete 1,018 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 14 Metabolizmi dhe trakti tretes Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) 25 mg Tablete 41,817 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 15 Metabolizmi dhe trakti tretes Thiamine hydrochloride (Vitamin B1) 10 mg Tablete 78,408 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 16 Organet e shqisave Tobramycin 300 mg /4 ml - 4 ml Flakonnje-doze 17,600 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 17 Organet e shqisave Betamethasone + Chloramphenicol (2mg + 5mg)/ml - 5 ml Flakon 7,569 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 18 Organet e shqisave Ciprofloxacin 3 mg/ml - 5 ml Flakon 6,886 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 19 Organet e shqisave Dexamethasone + Neomycin sulphate + Polymyxin B Pomade oftalmike x (1 mg + 3.500 I.U. + 6.000 I.U.)/gr - 3.5 gr Tubet 3,745 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 20 Organet e shqisave Indomethacin 100 mg Supozitor 20,520 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 21 Organet e shqisave Tobramycin + Dexamethasone (3mg + 1mg)/ml - 5ml Flakon 2,410 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 22 Sistemi kardiovaskular Amiodarone 200 mg Tablete 24,531 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 23 Sistemi kardiovaskular Amlodipine 10 mg Tablete 13,147 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 24 Sistemi kardiovaskular Atenolol 100 mg Tablete 5,211 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 25 Sistemi kardiovaskular Bisoprolol 10 mg Tablete 17,259 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 26 Sistemi kardiovaskular Carvedilol 12.5 mg Tablete 4,177 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 27 Sistemi kardiovaskular Digoxin 0.25 mg Tablete 37,178 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 28 Sistemi kardiovaskular Diltiazem 60 mg Tablete 551 Shpallur Procedura

MBESHTETES


Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.