Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
135 843 20771 80,951,276,480 16,173 63,240,551,464 46,171,750,843

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Blerje e paketave Katarakte për Okulistikën për nevoja të Spitalit Rajonal Vlorë Lidhur Kontrata Gen-Alb Farma SHPK
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Loti 5 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Irinotecan 20 mg/ml - 5 ml Flakon Lidhur Kontrata EVITA SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Miratimi i Tekstit të Marrëveshjes mes Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ministrit të Shtetit për Rindërtimin dhe Institutit të Shëndetit Publik dhe Distributorit të Autorizuar “Keymen Ilaç Sanayi Ve Ticaret” A.S. për Furnizimin e Republikës së Shqipërisë me vaksinën e inaktivizuar kundër Covid-19 (Vero Cell) Coronavac, të Krijuar nga Sinovac Life Science Co Ltd. dhe të Prodhuar në Republikën Popullore të Kinës Lidhur Kontrata KEYMEN ILAC SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Transport dhe Evadim i mbetjeve Urbane” për Spitalin Rajonal Durrës 1,374,932 Lidhur Kontrata "FJONA-2006" 1,369,914.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" “Riparim-mirëmbajtje sistemeve te ajrit të vakumuar dhe komprimuar, tanker oksigjeni, rampa oksigjeni, linjat dhe pajisjet përkatëse, 5,590,306 Njoftuar Fituesi GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 4,922,067.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti i dyte: “Kite dhe reagente per Autonalizatorin Hormonal” 2,453,642 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 2,453,640.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti i pare: “Kite dhe reagente per Autonalizatorin Biokimik 4,740,125 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 4,738,200.00
Qendra Spitalore e Burgjeve Tirane Qendra Spitalore e Burgjeve Tirane Sherbim Gatimi dhe shperndarje te ushqimit per te denuarit ( katering) ne Qendren Spitalore te Burgjeve 4,348,351 Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 4,337,100.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Spitalin Universitar Obstetrik Gjinekologjik “Mbreteresha Geraldine”. 92,220,956 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Lot 1 - Evadim i mbetjeve urbane Lidhur Kontrata KARL GEGA KONSTRUKSION - ALB - KONSTRUKSION
Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Blerje Oksigjen mjekesore i lengshem 44,411,200 Njoftuar Fituesi MESSER ALBAGAZ SHPK 44,411,200.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje barna per terapine Anti Covid -19
Loti 1 Sodium Bicarbonate 8.4%-10ml Flakon/Ampule
5,100,000 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK 51 leke per njesi
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje barna per terapine Anti Covid -19
Loti 2 Dalteparine 5000 IU (anti-Xa)/0.2ml Shiringe e para pergatitur
13,160,000 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 263.2 leke pa vsh
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje barna per terapine Anti Covid -19
Loti 5 Omeprazole 40 mg Flakon
33,725,000 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 358.5 leke per njesi
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje barna per terapine Anti Covid -19
Loti 6 Tigecycline 50 mg Flakon
24,575,600 Njoftuar Fituesi Megapharm - DELTA PHARMA - AL- Incomed 3,668 leke per njesi
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje barna per terapine Anti Covid -19
Loti 7 Haloperidol 50 mg/ml Ampule
46,840 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 234.2 leke per njesi.
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje barna per terapine Anti Covid -19
Loti 8 Haloperidol 20 mg/10ml Flakon
174,500 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 174.5 leke per njesi
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje barna per terapine Anti Covid -19
Loti 10 Piperacillin + Tazobactam 4 gr + 500 mg Flakon
30,090,000 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK 479 leke per njesi
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Evadimi i mbetjeve te rrezikshme Spitalore: Loti 1 - Instrumenta te mprefta 7,852,000 Shpallur Procedura
Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Shkoder Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Shkoder Materiale pastrimi 1,500,000 Lidhur Kontrata BORIS 2019 sh.p.k. & NDERTUESI 2014 sh.p.k. 1,495,060.00
Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Shkoder Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Shkoder Mirembajtje e impjanistikes (hidraulike,elektrike) 1,500,000 Lidhur Kontrata BORIS 2019 sh.p.k. & NDERTUESI 2014 sh.p.k. 1,492,691.00
Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Shkoder Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Shkoder Mirembajtje e Objekteve Ndertimore 2,500,000 Lidhur Kontrata BORIS 2019 sh.p.k. & NDERTUESI 2014 sh.p.k. 2,498,361.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" “Furnizim Vendosje kokë goditëse për pajisjen mjekësore E.S.W.L prodhuesi STORZ MEDICAL/ ose ekuivalent”. 5,739,000 Lidhur Kontrata Montal SHPK 5,730,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë “Blerje materiale mjekimi, doreza egzaminimi josterile” 7,935,000 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 7,923,500.00
Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Fier Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Fier “Sherbime te sigurise dhe ruajtjes” me Roje Private 1,818,182 Lidhur Kontrata POLSAIZ SHPK 1,742,360.22
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Sherbimi me roje private 32,804,959 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë “Shërbimi i pastrimit të ambjentit të jashtëm të Spitalit Universitar Obstetrik Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë”. 3,999,236 Anuluar Procedura
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Evadimi mbetjeve urbane 1,112,733 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Loti 2 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Dacarbasine 100 mg Flakon Lidhur Kontrata INCOMED SHPK
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Loti 6 Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Dexamethasone 4 mg/ml - 1 ml Ampule Lidhur Kontrata INCOMED SHPK

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.